• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal kurmadan yaşamak.

eşinizin ailesi ile komşusunuz peki size çat kapı çıkıp gelirler mi ?
Ya da karışırlar mı ?
Eğer karışmaz gelmez diyorsanız onları da normal bir komşu olarak düşünün.
Ama çok bunalmakta haklısınız.
Ev eşinizin üstüne mi ?
Bu evi kiraya verelim aynı özellikte daha sakin bir yerde ev tutalım deyin bakalım ne diyecek
Yani o zamanda kiradan aldığınızı kiraya vermiş olacaksınız pek bir şey değişmeyecek.
İstediği arabayı da alır böylece

Herkese sağlıklı günler dilerim.
Benim derdim hiçbir hayalimin gerçek olmaması hayatımda olmasını istediğim şeylerin ertelenmesi.
Bunalıyorum çoğu zaman.
Evlilik sonrası herkes mutlu bir yuva hayal eder tabikide,,
Bizim evlilikte ise eşimin hayalleri bitmiyor ki benim isteklerime sıra gelsin. :KK12:
Daha sorsam 10 yıllık hayali var 6 yıldır bitmeyen hırsı hayalleri.
Aile binasında oturuyoruz bilen bilir çok düzen olmaz aile binasında tabi ben 26 yaşında evlendim babaevinde öyle har gür bi ortam yoktu sakin kendi halinde 5kişişik aileydik.
Evlendim eşimin abisi, amcası, anne babası, teyzesi, ablası olduğu bir apartman. Aşırı derecede gürültü kavga merdivenlerde sigara iznaritkeri, kürdan 🤢
Taşınmak istiyorum tek hayalim bu evi satıp başka bir muhitte oturmak istiyorum..
Eşim araba alalım çocukluğundan beri lüks sıfır arabaya binmek istermiş evlendikten sonra hayalim bu dedi nakit paramız yok öyle kredi çekip alacağız 2 yıl önce aldık 6 ay önce aldığı galeri 2.el fiyatına geri aldı çok zorladı ödemeler bizi banka faiz koydu.
2 ay önce bi daha araba aldık 2.el geçen hafta motoru bozuk çıktı 15 milyar motor tamir ücreti . Hala bi araba görsün hayran hayran bakıyor alacağım biraz borçlar bitsin diyor ki kafasına koysun yapar gece gündüz çalışır yapar. Evimi sevmiyorum kızlar evimin enerjisi yok 🤯 misafirim gelse bişey mi oldu falan çünkü her hafta sonu çığlık çığlığa alt katta abisinin 3 çocuğunun kavgası +karıkoca kavgası..
4 yaşında çocuğum anlam veremiyor ne olduğuna üst katta amcası çocukları evde maç yapar, bisiklet sürer .. 12 13 14 yaş grubu çocuklar 6 7 4 5 yaş gurubu var onlar hadi çocuk anlamaz diyorum. Çözüm yok sanki aklım hipnoz olmuş evlendim artık alıştım gibi düşünmek zorunda hissediyorum. Pandemi var okullar tatil durulmuyor evde avğzem sallanıyor bazen. Dayak şiddet yok ama bunlar tüketti beni gelene alıştım diyorum ama alışamıyorum. Boş bir arazide çığlık çığlığa bağırmak istiyorum çoğu zaman. Hiçbir şeye karşı çıkamıyorum.. Hep mutlu gibi rol yapıyorum neden bilmiyorum sanki böyle olmam gerekiyor gibi.. Dayak yiyip susan, şiddete maruz kalan kv görümce kahrı çeken kadınlar var da buda dertmi diyorum kendime. Kv iyi gerçekten ama ben iyi değilim bulunduğum ortamda ve kendimi böyle ikna ediyorum mutlu ol derdin yok diye.. Sizce bu dertmi kızlar yorumları tek tek okuyacağım. Kelime hatası olduysa telefon donuyor kusura bakmayın. Sağlıkla kalın.. 🙏
baksa hatan rol yapman neden yapıyosun kadınlar neden bu kadar aptal yaa kocam ın keyfi hırsları yzunden ben neden kendi isteklerimden vazgeciyim ki banane aldıgın araba cok pahalı 2 ci arabayı neden aldınız galerimi isletiyonuz kocanın maaası yuksekle benimde cumhuiryet kolyeleri hayalim var de her ay al bi cumhuiryet diz zincire böyle sacmalık görmedim yaa aile apartmanındanda gelen giden yoksa kavga kürdan pislik beni baglamaz bedavaya oturuyorum derim banane yesinler birbirini

Dediğinizi çok yaptım konuştum taşınalım alışkın değilim aile binasına ayak uyduramadım.. Araba borcu bitsin de cevabı ama sürekli araba modeli değişir.
Gerçekten çok gürültülü bir ortam mesela 1.katta oturan 4. Katta oturanı bağırarak çağırıyor defalarca ismini çağırıyor. Telefon var zil var çıldıracağım. Üst kattaki aynı şekilde bağırıyor alt kata defalarca.
ooo sen benlede komsu olsan gecinemezsin ben cok sesli konusurum keyif alırım cigerler saglam nede olsa müzik sesi cok acarım ooo kocaya bi bagrırım herkez duyar :))))))))))) dedigim gibi sana gelen giden yoksa salla gitsin bedavaya gun geciyorum de

Gerçekten çok gürültülü bir ortam mesela 1.katta oturan 4. Katta oturanı bağırarak çağırıyor defalarca ismini çağırıyor. Telefon var zil var çıldıracağım. Üst kattaki aynı şekilde bağırıyor alt kata defalarca.

sitede oturuyorum

4. kattaki komşu bahçeden yan komşusu ile konuşuyor yani 4. kata bağırarak

inerken kapısını çalmamış

bu kişilerle ilgili bir sorun mekânlarla değil

çoğu çocuk da hele de şu pandemide evde gürültü yapıyor

Eşinizin lüks araba sevdası neden var? Hep mi böyleydi, evlendikten sonra mı öğrendiniz? Aile binasını ben teyzemlerde gördüm bi, hiç tahammül edilecek bir şey değil. Eşinize sıranın size geldiğini hissettirmeniz lazım artık. Evliliğiniz onun hayallerini gerçekleştirmek üzerine kurulmadı, bunu açık açık dile getirin artık.
Evlilik öncesi arabası vardı zaten evlendik 1 ay sonra sattı sonra sonra başladı böyle lüks araba sevdası.

sitede oturuyorum

4. kattaki komşu bahçeden yan komşusu ile konuşuyor yani 4. kata bağırarak

inerken kapısını çalmamış

bu kişilerle ilgili bir sorun mekânlarla değil

çoğu çocuk da hele de şu pandemide evde gürültü yapıyor
Derdim pandemi değil ki 3 yıldır değişmedi pandemi 1 yıldır var 😐

ooo sen benlede komsu olsan gecinemezsin ben cok sesli konusurum keyif alırım cigerler saglam nede olsa müzik sesi cok acarım ooo kocaya bi bagrırım herkez duyar :))))))))))) dedigim gibi sana gelen giden yoksa salla gitsin bedavaya gun geciyorum de
Sizden rahatsız olan varsa peki?

eşinizin ailesi ile komşusunuz peki size çat kapı çıkıp gelirler mi ?
Ya da karışırlar mı ?
Eğer karışmaz gelmez diyorsanız onları da normal bir komşu olarak düşünün.
Ama çok bunalmakta haklısınız.
Ev eşinizin üstüne mi ?
Bu evi kiraya verelim aynı özellikte daha sakin bir yerde ev tutalım deyin bakalım ne diyecek
Yani o zamanda kiradan aldığınızı kiraya vermiş olacaksınız pek bir şey değişmeyecek.
İstediği arabayı da alır böylece
Eşimin üzerine ev ama ben kirada oturmam diyor ev sahibinden izin alarak oturmam diyor. Çocuklar çok öyle çat kapı gelir. Saçlarında bit var temizleyin derim bit faydalı pis kanı emer derler 🤢🤢😠

7

bu arada gurultuyu curcunayi tasvip etmiyorum asla
Akraba arasinda cocugu disipline etmek cok zor biliyorum
Bizde 2 hafta gideriz memlekete
Uyku saati sasar
Yenmeyen cikolatalar yenir
Cocugu uyaracak olsaniz dedesi kizma torunuma der falan
2 hafta disimizi sıkıp sonra yeniden format atiyoruz bebeye mecbur
Omur boyu boyle bir ortam zordur tabii
O saydığınız ortamı yaşıyorum. Kızım bana kaşık fırlatsa dedesi karışma çocuk daha gibi gibi. Ben aileme 15 20 güne bir giderim onun ailesiyle her saat başı zaman geçiyor. Sıkıntı ailesi değil ortam

O saydığınız ortamı yaşıyorum. Kızım bana kaşık fırlatsa dedesi karışma çocuk daha gibi gibi. Ben aileme 15 20 güne bir giderim onun ailesiyle her saat başı zaman geçiyor. Sıkıntı ailesi değil ortam
eee gitme ben bu ortamı sevmiyorum demek cok zor degil sen hem istemiyosun o aileyi hemde görüsüyosun neden yuzlesmekten korkuyosun ki benim cocguma siz karısamazsınız de cık evine 1 karıscaklar 2 karıscaklar sonra kocanda anlıcak ortam hep böyle mazeretle cıkarsınız o evden

Eşimin üzerine ev ama ben kirada oturmam diyor ev sahibinden izin alarak oturmam diyor. Çocuklar çok öyle çat kapı gelir. Saçlarında bit var temizleyin derim bit faydalı pis kanı emer derler 🤢🤢😠
iyide alma iceri canım sen o evde korkulu falan mısın benim cocgum kocamdan bile önemlidir demen lazım alma cocukları cocugunuda yollama kaynana kaynatanada cat cat cevabı yapıstır bırak yani ay saygı cart curt onlar sana saygu duyuyomu hayırr en sevmedigim sey evime cat kapı gelinmesi kimseyi istmemem habersiz direkte söylerim ne görümce ne kaynana

Oturdugunuz evi sattırmazlar aile apartmanından da kimse ev almaz zaten kolay kolay. Onu unutun. Başka bir eve çıkmak istiyorsanız da mış gibi yapmayı bırakıp tavrınızı koyun ortaya. Çocuğunuz ne güzel güzel huylu bi çocuk belli ki ergenlik süreci gelmeden ayrı bi eve çıkmanız şart sağlıklı bi çocuk yetiştirmek istiyorsanız. Sessiz kalmayı bırakın

Herkese sağlıklı günler dilerim.
Benim derdim hiçbir hayalimin gerçek olmaması hayatımda olmasını istediğim şeylerin ertelenmesi.
Bunalıyorum çoğu zaman.
Evlilik sonrası herkes mutlu bir yuva hayal eder tabikide,,
Bizim evlilikte ise eşimin hayalleri bitmiyor ki benim isteklerime sıra gelsin. :KK12:
Daha sorsam 10 yıllık hayali var 6 yıldır bitmeyen hırsı hayalleri.
Aile binasında oturuyoruz bilen bilir çok düzen olmaz aile binasında tabi ben 26 yaşında evlendim babaevinde öyle har gür bi ortam yoktu sakin kendi halinde 5kişişik aileydik.
Evlendim eşimin abisi, amcası, anne babası, teyzesi, ablası olduğu bir apartman. Aşırı derecede gürültü kavga merdivenlerde sigara iznaritkeri, kürdan 🤢
Taşınmak istiyorum tek hayalim bu evi satıp başka bir muhitte oturmak istiyorum..
Eşim araba alalım çocukluğundan beri lüks sıfır arabaya binmek istermiş evlendikten sonra hayalim bu dedi nakit paramız yok öyle kredi çekip alacağız 2 yıl önce aldık 6 ay önce aldığı galeri 2.el fiyatına geri aldı çok zorladı ödemeler bizi banka faiz koydu.
2 ay önce bi daha araba aldık 2.el geçen hafta motoru bozuk çıktı 15 milyar motor tamir ücreti . Hala bi araba görsün hayran hayran bakıyor alacağım biraz borçlar bitsin diyor ki kafasına koysun yapar gece gündüz çalışır yapar. Evimi sevmiyorum kızlar evimin enerjisi yok 🤯 misafirim gelse bişey mi oldu falan çünkü her hafta sonu çığlık çığlığa alt katta abisinin 3 çocuğunun kavgası +karıkoca kavgası..
4 yaşında çocuğum anlam veremiyor ne olduğuna üst katta amcası çocukları evde maç yapar, bisiklet sürer .. 12 13 14 yaş grubu çocuklar 6 7 4 5 yaş gurubu var onlar hadi çocuk anlamaz diyorum. Çözüm yok sanki aklım hipnoz olmuş evlendim artık alıştım gibi düşünmek zorunda hissediyorum. Pandemi var okullar tatil durulmuyor evde avğzem sallanıyor bazen. Dayak şiddet yok ama bunlar tüketti beni gelene alıştım diyorum ama alışamıyorum. Boş bir arazide çığlık çığlığa bağırmak istiyorum çoğu zaman. Hiçbir şeye karşı çıkamıyorum.. Hep mutlu gibi rol yapıyorum neden bilmiyorum sanki böyle olmam gerekiyor gibi.. Dayak yiyip susan, şiddete maruz kalan kv görümce kahrı çeken kadınlar var da buda dertmi diyorum kendime. Kv iyi gerçekten ama ben iyi değilim bulunduğum ortamda ve kendimi böyle ikna ediyorum mutlu ol derdin yok diye.. Sizce bu dertmi kızlar yorumları tek tek okuyacağım. Kelime hatası olduysa telefon donuyor kusura bakmayın. Sağlıkla kalın.. 🙏
hissettikleriniz çok normal. bir kadının hayatta tek amacı "dayak yememek, şiddet görmemek" olamaz zaten. hayatınızda sevmediğiniz, değiştirmek istediğiniz şeyler için kendinizi suçlamayın, evlilik sizi, kendi varlığınızı çok geriye atmanıza sebep olmuş, başkaları için yaşamak da artık size ağır geliyor, bu çok normal.

Sizin çocuğunuz da fazla titizmis ama
Bit falan haklisiniz ama
Diger bahsettiginiz cogu sey cocuklar icin normaldir
Duvar karalamak, oyuncaklari farkli sekillerde oynamak
Bitlenmek de normal tabii ama annenin sahip cikmasi lazim
Ama oglunuz cok uyumsuz
Siz mi fazla baskiyla yetistirdiniz
Cidden 4 yasinda bir cocuk icin fazla titiz
Bir uzmanla görüşün bence
Ileride hayatinda sıkıntı çekebilir
Yetistirmeden ziyade bazi cocuklarin yapisi oyle, benim kizim da oyle fazla hassas 2 yasinda ama 1 yasindan beri yamuk duran birseyi hemen duzeltir, ellerinin kirli kalmasina tahammul edemez ve sakin bir yapisi var kuzenleriyle oynarken onlarin hircin davranislarindan rahatsiz oluyor ve biraz cekinik kaliyor, kuzenleri 2 kardes oldugu icin kosturmacaya birirnden oyuncak almaya aliskinlar ama benimki elinden alininca deliriyor birsey de diyemiyor aslinda zor bir durum ama cocugun yapisi oyle, diger cocuklar gibi degil de daha sakin olduklari icin bu sikintilar....benim kizla kuzenleri oynarken ben mudahale etmem ama dedesi benim kizin ezildigini dusundugu icin genelde mudahalr eder, dogru mu degil belki ama birsey yapamiyorum

Back