- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
aynen orasida ayri bi konu..Bu ülkede, diyerek özellikle altını çiziyorum bu ülkenin, gerçekten idamın yerinde kararlar için uygulanacağına inanıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen orasida ayri bi konu..Bu ülkede, diyerek özellikle altını çiziyorum bu ülkenin, gerçekten idamın yerinde kararlar için uygulanacağına inanıyor musunuz?
Canim ben her cocugu severim kaldiki o terkedilmis bebek bana gelse yine kendi canim gibi bakarim. Dunyada herkese kizginim. Boyle katillere ahim sonsuz. Kendimi toparlayainca aklimda zaten cok tesekkur ederim sana. Bebegini Rabbim size bagislasinbiliyo musunuz oğlumu geçen gün sünnet ettirdim. bizimle bekleyen bi kadın daha vardı onun kucağındaki bebekte 10 aylıktı aynı benim oğlum gibi. meğer kadın çocuğun babanesiymiş.
çocuğun annesiyle babası çocuk daha 2 aylıkken ayrılmışlar. annesi çocuğu istememiş. el kadar anneye muhtaç bebeği kayınvalidesine bırakmış gitmiş. 8 aydır kadın bakıyormuş. ben çocuğum sünnet olurken ameliyathaneye almadılar yanında olup rahatlatamadım diye üzülürken, o bebeğin annesinin haberi bile yok sünnetinden.
bunu neden anlattım biliyo musunuz? bi bebeği karnında taşıyıp doğurmakla anne olunmuyor. anne olabilmek için illa kendi vücudundan çıkarmak gerekmiyor. kimsesiz terkedilmiş minicik o kadar çok bebek varki. isterseniz onlardan birine çok iyi bi anne olabilirsiniz. sizin rahminizde oluşmamış olabilir, ama sizin koynunuzda büyürse o sizin evladınız olur artık. hem anne olursunuz hem de onu kurtarmış olursunuz. bi düşünün bence...
Doğurmak bir şeyleri tamamlayabilseydi ara ara ayrı kalmış anne-çocuğu kavusturuyorlar programlarda daha hiç birini mutlu görmedim. Hem doğuran kadın da hem terk edilen çocukta sevigi oluşmuyor aralarında bir soğukluk oluyor.Dersin ki kadın doğurmuş ama öyle olmuyor işte. .biliyo musunuz oğlumu geçen gün sünnet ettirdim. bizimle bekleyen bi kadın daha vardı onun kucağındaki bebekte 10 aylıktı aynı benim oğlum gibi. meğer kadın çocuğun babanesiymiş.
çocuğun annesiyle babası çocuk daha 2 aylıkken ayrılmışlar. annesi çocuğu istememiş. el kadar anneye muhtaç bebeği kayınvalidesine bırakmış gitmiş. 8 aydır kadın bakıyormuş. ben çocuğum sünnet olurken ameliyathaneye almadılar yanında olup rahatlatamadım diye üzülürken, o bebeğin annesinin haberi bile yok sünnetinden.
bunu neden anlattım biliyo musunuz? bi bebeği karnında taşıyıp doğurmakla anne olunmuyor. anne olabilmek için illa kendi vücudundan çıkarmak gerekmiyor. kimsesiz terkedilmiş minicik o kadar çok bebek varki. isterseniz onlardan birine çok iyi bi anne olabilirsiniz. sizin rahminizde oluşmamış olabilir, ama sizin koynunuzda büyürse o sizin evladınız olur artık. hem anne olursunuz hem de onu kurtarmış olursunuz. bi düşünün bence...
Aslında bu yapılabilir neden yapmıyorlar..Bir toplumun ayakta kalması Ruh sağlığının iyi olmasına bağlı. .Böyle sağlıksız bireylerle nereye kadar...Her eve aile hekimi gibi birde psikiyatrist atanmalı herhalde ne bileyim her ay gidilsin ailenin ruh sağlığı kontrol edilsin.
Ne dersek diyelim bütün sözcükler, uyarılar havada kalacak. Daha geçen gün denk geldim eşinden dayak yemiş, var olan 3 kızına kazak bile alamayan kadın 4.bebeğine hamileydi ve evet dediği şey "Rabbim nasip etmiş elbette rızkını da verir ne olacak". Kelimeler yetmiyor artık.Allah verdiyse vardir bir bildigi, herkes rizkiyla dogar vs vs diyenere gelsin bu konu,
Bazi bebeklerin rizki 6 yillik oluyor iste, o da iskenceyle, tacizle, yari ac gecen 6 yil.
bu ulkeye idam sart sirf bu bebek cocuk kadin katillerine ve tecavuzculere halk meydaninda salliycaksinki milet yapmaya korksun.. serbest brakildikca bunlarin sonu gelmeyecekk!!
Bu konuda haklısınız.Bu ülkede idamın doğru şekilde uygulanmayacağına o kadar eminim ki, söylediğinizi maalesef sırf bu sebepten dolayı destekleyemiyorum.