- 4 Mart 2012
- 14.738
- 33.952
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off nasıl bir dünya. .O adam nefes alamazsın pislik
Aynen belki öğretmeni gerekli yerlere şikayet etseydi şimdi mertcan hayattaydi.Duyduğumdan beri içim yanıyor benim yavrumda 6yaşında bugün bi oğluma baktım bir mertcana mosmor gözleri hiç 6 yaşında çocuk ışıltısı kalmamış ben neler çektim der gibi bakıyor gözleri öğretmeni annnesi komşusu kim sustuysa suça ortaktır o yaratığa nasıl karşı gelinmedi belliki ilk değil yazık çok yazık kuzucuğum şimdi en azından emin bir yerde iyileşsede koruyamazdık insanlığın geldiği nokta çok acı çok üzgünüm utanıyorum
Ah ne güzel hayaller keşke olabilse..Bir de akşam haberlerse gördğm.. Bursa osmangazi de 3 yaşındaki çocuğu annesi çocuğu avm de terk etmiş.. Cebine de not bırakmış.. Bakamıyorum diye.. Bu nasıl bir vicdan... Bu nasıl bir beyinsizlik.. Seviştin, doğurdun, o yaşa geldi çocuk... Madem hadi bakamıyorusn devletin yurtlarına ver ve o çoucğa de ki.. Seni alacağım... Ama yok.. Nasıl yok sayacak doğurduğu çocuğu... ?Allahım diyorum allahımmm elimde bir sihirli değnek olsa böyle çocukların hepsini alıp onlara bir dünya kursam... Hep oldukları yaşta kalsalar.. Hiç büyümeseler... Hep oyunlar oynayıp kikir kikir gülseler... Tek dertleri de paylaşmadıkları çikolatalrı olsa.. Çok üzgünüm ya çok:'(
Ne yazıkki verilmiyor ve bu yüzden caniler bukadar rahat hayvanlara zarar verenlere kamuoyuna çıkmazsa ceza bile verilmiyor oda yalandan unutulana kadar sanki hayvanlar mekanik oysaki bendeki canın aynısıVe dikkat ediyorum, böyle haberleri görüyoruz tepki veriyoruz, ağlıyoruz, üzülüyoruz bir kaç gün sonra bir daha ki vukuata kadar unutulup gidiyor.
Artık ciddi yaptırımlar uygulanmalı. Böyle yapanın hemen cezası en ağır şekilde verilmeli.
Ne dramlar var o 3 yaşında ki çocuğu tv'de gördüm o kadar masum ve savunmasız ki..Bir de akşam haberlerse gördğm.. Bursa osmangazi de 3 yaşındaki çocuğu annesi çocuğu avm de terk etmiş.. Cebine de not bırakmış.. Bakamıyorum diye.. Bu nasıl bir vicdan... Bu nasıl bir beyinsizlik.. Seviştin, doğurdun, o yaşa geldi çocuk... Madem hadi bakamıyorusn devletin yurtlarına ver ve o çoucğa de ki.. Seni alacağım... Ama yok.. Nasıl yok sayacak doğurduğu çocuğu... ?Allahım diyorum allahımmm elimde bir sihirli değnek olsa böyle çocukların hepsini alıp onlara bir dünya kursam... Hep oldukları yaşta kalsalar.. Hiç büyümeseler... Hep oyunlar oynayıp kikir kikir gülseler... Tek dertleri de paylaşmadıkları çikolatalrı olsa.. Çok üzgünüm ya çok:'(
AminNe yazıkki verilmiyor ve bu yüzden caniler bukadar rahat hayvanlara zarar verenlere kamuoyuna çıkmazsa ceza bile verilmiyor oda yalandan unutulana kadar sanki hayvanlar mekanik oysaki bendeki canın aynısı
Allah bütün güçsüzleri zalim güçlülerden korusun
Söylediğiniz her kelimeye sonsuz katılıyorum sadece anne baba duygusunu içinde barındıran,vicdan ve merhamet sahibi olan kendisine güvenen,akıl ve ruh sağlığı yerinde olan insanlar çocuk sahibi olmalı gerisi boşKaç çocuk daha böyle ölecek. .Artık bu haberleri gördüğümde kalbim sıkışıyor.
Ne olur evliliginizi yola koymadan çocuk yapmayın!
6 yaşında..o daha bir bebek türlü eziyetlere, şiddete maruz kaldı ve kalbi dayanmadı melek oldu.6 yıllık ömrüne ne acılar sığdırdı.
Bunu yapan pislik babası, o aciz annesi de sadece kendisini kurtarmış. Ya o yavrular!
Gerçekten insanı duyguları olmayanlar çocuk yapmasın..
Yeter ya ! ne olacak bu toplumun hali
Kesinlikle. .Söylediğiniz her kelimeye sonsuz katılıyorum sadece anne baba duygusunu içinde barındıran,vicdan ve merhamet sahibi olan kendisine güvenen,akıl ve ruh sağlığı yerinde olan insanlar çocuk sahibi olmalı gerisi boş
Son zamanlarda çok ağır haberler duyuyoruz. Görevini yaptığı için öğrencisinin katlettiği araştırma görevlisi, öz babası tarafından öldürülen, tecavüz edilen çocuklar, öz annesi tarafından darp edilen çocuklar, aile içinde olan sapkın ilişkiler... Sosyal medyanın bu kadar yayılması bir yerde iyiyken bir yerde oldukça da kötü oldu. Haberleri duyup bunların Mertcan dışında başka çocuklara da yapılıyor olabildiğini ve saklı kalabileceğini bilmek, bilsek de elimizden bir şey gelmemesi çok çok üzücü. Her şey eğitimle bitiyor ama bu eğitim okul eğitimi değil. Aile içi eğitim.
biliyo musunuz oğlumu geçen gün sünnet ettirdim. bizimle bekleyen bi kadın daha vardı onun kucağındaki bebekte 10 aylıktı aynı benim oğlum gibi. meğer kadın çocuğun babanesiymiş.Dunyanin enmuhtesem olayi anne olabilmek. Essiz kiymetli paha bicilemez. Hic anne olamadim. Hep cigerim yandi. Ilk defa anne olamadigimi sorgulamadim. Icim sopsoguk. Anne olamayacagim ama artik uzulmuyorum. Bu dunya cok pis bu dunya igrenc. Ettigim beddulari geceye sakliyorum.
Bu ülkede, diyerek özellikle altını çiziyorum bu ülkenin, gerçekten idamın yerinde kararlar için uygulanacağına inanıyor musunuz?bu ulkeye idam sart sirf bu bebek cocuk kadin katillerine ve tecavuzculere halk meydaninda salliycaksinki milet yapmaya korksun.. serbest brakildikca bunlarin sonu gelmeyecekk!!