Ne kadar beddua etsekte ne fayda bir çocuğun daha sessiz çığlıklarını duymadık.Dunyanin enmuhtesem olayi anne olabilmek. Essiz kiymetli paha bicilemez. Hic anne olamadim. Hep cigerim yandi. Ilk defa anne olamadigimi sorgulamadim. Icim sopsoguk. Anne olamayacagim ama artik uzulmuyorum. Bu dunya cok pis bu dunya igrenc. Ettigim beddulari geceye sakliyorum.
Evlenmek ve çocuk sahibi olmak isteyen herkese önce ruh sağlığı yerinde mi degil mi diye bakılmalı ,tedavi edilmeli.Toplumumuzu kaybediyoruz maalesef
Keşke böyle insanlar çocuk sahibi olamasalar!
Ne kadar acı su an bile acı çeken çocuklar var ve bilmiyoruz.Ruh sağlığımız bozuldu artık.Haberi okuduğumdan beri kendime gelemiyorum..
Hele ki Mertcan'ın ilk ve son olmadığını bilmek o kadar ağır geliyor ki.
Ne olacak bu insanlığın hali, gün geçtikce umudumu yitiriyorum.
Off nasıl bir dünya. .O adam nefes alamazsın pislikBunun cezası hapishane değil... Bunun cezası aynı şekilde öldüresiye dövüp bir yudum su vermeden göz önünde canlı yayında ibreti alem olsun diye gebermesini beklemek... Allah o yavruyu cennetine alır da bu pislik hapishanede niye yaşasın .. Niye su içsin, niye yemek yesin... Yok ya vallahi anne baba olmak için ehliyet şart ya... Akli dengesi yerinde olmayan kimse çocuk sahibi olmasın... Olamasın... Ya çocuğun hastaneye getirilişini gördüm... O an o pisliği elime verseler yemin olsun taşlardım... Öyle nefret ettim insanlıktan ya.. Bu ne arkadaş ..? Bu ne..! İçim yandı.. Oğluma sarıldım da ona sesimi yükselttiğim için özür diledim ben ya... Allah kahretsin böylelerini... Mertcan huzura kavuştu ölünce... Melek oldu...Güzel yavrum cennette koş, kana kana gül şimdi... Allahım seni kurtardı belki de.. Bilemiyorum çok karışık duygular içindeyim ben ya çok... :'(
Kesinlikle..Bunlar hasta diye hastaneleri de işgal etmemeli direk idam edilmeli!bu ulkeye idam sart sirf bu bebek cocuk kadin katillerine ve tecavuzculere halk meydaninda salliycaksinki milet yapmaya korksun.. serbest brakildikca bunlarin sonu gelmeyecekk!!