• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Mert isminin yanına ikinci isim ne önerirsiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cevabınız için teşekkürler ..
Bu yazdığınız isimlerin hepsi güzel ama bende şöyle içimin ısındığı bi isim olsun diye bekliyorum bekledikçe bir ay kadar önce beğendiğim hoşuma giden isimler şimdi eh fena değil gibi yorum yapıyorum..
Mert ismi net gibi yanına bir isim koyup koymamakta çok kararsız kaldım aslında çift isim hoşuma gidiyor koymak istiyorum bir yönden de iki ismi de modern olacağı için kafa karışıklğı olur mu diye düşünüyorum biri ilk ismini diğeri ikinci şsmini söylemesi çok mu sıkıntı olur diye bunun gibi bi sürü şey aklımdan geçince(birazda detaylı ince düşünmemden kaynaklanıyor sanırım) iyice kararsız kalıyorum işin içinden nasıl çıkcaz bilmiyorum
İki isim cocuk icin zor. Okulda genelde ilk isim ile hitap ediliyor. Kimisi cocuga secme sansi olur diye koyuyir. Birini modern birini klasik, yada buyuk adi secersen emin ol cocuk midern ismin soylenmesini tercih ediyor. Arkadas cevresi gorusleri farkli. Biri midern biri klasikse cocuk icin o yonden arti avantaj modern ismi tercih edebiliyor. Ama iki isim sıkıntili oluyor genelde . Siz zaten modern vereceksiniz. Yinede siz bilirsiniz tabii icinize sineni yapin.

Back