Merkür retrosu beni vurdu

Olsun kendinin farkında olmak da bir erdemdir diyelim evet evet kesinlikle katılıyorum sadece kafada kalmasındansa yazıp fikir alıyım dedim. Yoksa bir girişimim yok olacağını da pek sanmıyorum.
Şunu da ekleyim esiniz degil beriki cocukla iletisiminiz yok kesilmis. Ama ruhunuz hala etkilesimde. Uyum ve kimyanız aynı, somut iletisim yok ama ruhlar hala etkilesimde anlayacagınız. Siz onu bosuna düsünmüyorsunuz sizin aklınıza gelmesinin sebebi retro metro hetro falan degil onunda hala sizi düşünmesi ve aklından gecirmesi. Bi insan durduk yere düsünmez, teletapiye cok inanırım zaten ben.

Bende yaz boyu egenin “yaz askım” sarkısını dinleye dinleye yaz asklarımı düsündüm aklımdan gecirdim. Bu zamanlarda rahat 3 yaz askım yazdı. Digerleri vefat etti herhalde bilemedim.

Ben de kesinlikle inanıyorum. Zaten ben yaparım arada meditasyon telepati böyle şeylere merakım var. Geçen gün bir baktım bu da sakral çakra meditasyonu görselleştirme gibi bir şey yapmış arkadaşıyla. Zaten sanatsal yönü yüksek biri, resim müzik her alanda bilgisi var. O yüzden böyle spiritüalizme de yakın. Bunlar genelde dişi enerjiden kaynaklanır. Belki o yüzden de çok frekansımız tutuyor olabilir. Ama kesinlikle var bir şey garip bir şekilde. Burada yazdım ya bakarsın bir kaç güne mesajımı alır hiç belli olmaz

Ressamım olurda konusursanız resimden konu acılırsa googleda kafayı sıyıracagına bana yaz sen hazırlarıZ mesajları. Etkilenir düşer paraşütle üstüne allamaaaa

Ressamım olurda konusursanız resimden konu acılırsa googleda kafayı sıyıracagına bana yaz sen hazırlarıZ mesajları. Etkilenir düşer paraşütle üstüne allamaaaa
Ay ne güldüm he Allah iyiliğini versin Ben de mimarım,sanat fakültesinde okudum

Boşluktasın ve kimse sarılacağını bilmiyorsun sanki. Ben senin yerinde olsam asla denenmişi denemez. Biraz kafamı toparlar işimle kendimi geliştirmekle uğraşırdım. Yaşın daha çok küçük enes'inde doğru insan olduğunu düşünmüyorum. Tabi anlatıklarınıza göre yorumluyorum. Erkekler bizim gibi değiller eğer gerçekten isteseydi her zman yanınızda olurdu. İnternetten, telden oturduğu yerden ilişki yaşanmaz. Umarım yeni kıymet bilen güzel insanlarla tanışırsınız...

Gençlerin kani hizli biraz dinlen cok karmasik bir ilişkiler dizisi herseyi geride birak birazcik kafanı topla gecmisten kimseyle gorusme cikar ilişkisi olur sonra önüne bakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…