Merhamet etmeli miyim?

Bakmazdim, bana merhamet etmeyene merhamet etmem,zaten eşiniz de istemiyor

Yani çağırdıktan sonra soruyu sormanız biraz geç olmuş sanki. Bakacak başka kimsesi yok mu

Bircok seyi sineye cekerim.
Ama evladima sirtini dönüp giden insana merhamet etmem.

Birde bu kadın gelirse kocanizla tekrar bosanma derecesine gelmeyi göze alıyor musunuz gerçekten. Yaşayıp tecrube etmişsiniz herşeyi şimdi aynı sureclere girmeye ne gerek var hazır kocanizda istemiyor. Bırakın ne hali varsa görsün.

Ben mesafe koyduktan sonra kıymete bindim sindi dört dönüyor etrafımda evime gelmek için

Bakmam hiç şüpheye dusmem. Bu ana kadar yaptıklarınızı da yapmam
Belki kendi isterse gelebilir gelme demem ama oğlu bakar ben karışmam ama egosunu kırıp isteyecek yoksa asla gel demem

Bence bundan fazla merhamet kendinize ihanet yani. Yapmadığı kalmamış ki bırakın ne .. yerse yesin.

Bırak biraz burnu sürtsün. Sen nasıl kendisine muhtaç olmuştun, kendisinin de sana olabileceğini akıl etsin de bundan sonra ona göre davranır belki insafa gelir kendisi yaşayınca

Umrumda olmaz naparsa yapsın

bu kadar merhamet artık size zarar verir. Kadın kanser olmuş o zamanlar ilgilenmişsiniz yaptığı hatayı hala anlamamış. Bırakın salın gitsin kendi ne hali varsa görsün. İlla birisinin desteği gerekiyorsa saatlik bakıcı ayarlayın ama asla siz muhatap olmayın.

Allah rızası için bakın getir dediyseniz ama eşim varken ben kendimi hiç de öne atmam.

Ayrıca 'saldırttı' kısmına katiyen katılmadım.
O yine eşinizle ilgili bir problem.

Allah rızası için bakın getir dediyseniz ama eşim varken ben kendimi hiç de öne atmam.

Ayrıca 'saldırttı' kısmına katiyen katılmadım.
O yine eşinizle ilgili bir problem.
O konu şöyle oldu biz boşanma sürecine girince evlilik terapistine gittik ve adam işini biliyor ki o eşime itiraf ettirdi meğer kv evde yemek yok ben açım diye duygu sömürüsü yapmış ki evde 3 çeşit yemek vardı bi dördüncü çeşidi de ekstra yapıyordum o an olur da yemezlerse diye bende suçu eşimde bulduğum için boşanmaya karar vermiştim

Asla ve asla bakmazdım cok net .
İstiyorsa oğlu gitsin evinde baksın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…