Merhamet etmeli miyim?

Yani kadın gelmem dese koşup sırtlayıp getireceksiniz eve. Nolur gel bana eziyet et hakaretler savur diyeceksiniz. Kendi oğlu anlaşamıyorken istemiyorken size ne oluyor da ille gelsin bakarım beslerim ben moduna giriyorsunuz? Hayır kadın kıymet de bilmiyor, altını üstünü temizlediğiniz halde size demediğini bırakmıyor.

Bana yapılanı unuturum da çocuğuma yapılanı unutmam. Düşüp bayılsanız çocuğunuzu bırakıp gidecek kadına bu ne hayranlık? Komşunuz çok haklı zeka sıkıntınız var. Ya en cici gelin ben olmalıyım kafasındasınız ya da kendine saygısı olmayan birisiniz.

Yani kadın gelmem dese koşup sırtlayıp getireceksiniz eve. Nolur gel bana eziyet et hakaretler savur diyeceksiniz. Kendi oğlu anlaşamıyorken istemiyorken size ne oluyor da ille gelsin bakarım beslerim ben moduna giriyorsunuz? Hayır kadın kıymet de bilmiyor, altını üstünü temizlediğiniz halde size demediğini bırakmıyor.

Bana yapılanı unuturum da çocuğuma yapılanı unutmam. Düşüp bayılsanız çocuğunuzu bırakıp gidecek kadına bu ne hayranlık? Komşunuz çok haklı zeka sıkıntınız var. Ya en cici gelin ben olmalıyım kafasındasınız ya da kendine saygısı olmayan birisiniz.
En cici gelin olma kaygım yok ama kendime saygım olmaması olayına katılıyorum maalesef

Haklısınız yeni tanıştığım bir komşum beni ve kv yi tanıdıktan sonra bana kusura bakma ama sanırım sende zeka sıkıntısı var yoksa böyle bir insanla 6 ay aynı evde yaşamanın hiç bir açıklaması yok demişti kv keyfi 6 ay bende kalıyordu
Aileniz size kötü davrandı evlendiğinizde bu alıştığınız kötülüğümü arıyorsunuz. Bile isteye kendinize hakaret edip kullandırıyorsunuz üstelik kadının kendi oğlu istemezken. Ve diyorsun ki ilişkimiz boşanma noktasına geldi birde çocuğun var. Kendini kullandırıyor düşünmüyorsun bari evliliğini çocuğunu düşün. Komşunuz güzel söylemiş akıl işi değil yaptığınız

Aileniz size kötü davrandı evlendiğinizde bu alıştığınız kötülüğümü arıyorsunuz. Bile isteye kendinize hakaret edip kullandırıyorsunuz üstelik kadının kendi oğlu istemezken. Ve diyorsun ki ilişkimiz boşanma noktasına geldi birde çocuğun var. Kendini kullandırıyor düşünmüyorsun bari evliliğini çocuğunu düşün. Komşunuz güzel söylemiş akıl işi değil yaptığınız
Ailem kötü davrandı mi bilmiyorum yani babasız büyüdüm terk edip gitmiş bizi 3 kardeş annem büyüttü bizi işi gücü yok beş parasız bundan mıdır bilmiyorum

Herkese merhaba. Çok fazla uzatmadan konuyu anlatmaya çalışacağım zira çok anlatılacak şey var. 11 yıllık evliyim eşim tek çocuk babası biz evlenmeden önce vefat etmiş sadece annedir var. Kayinvalidem evlendigimiz ilk günden beri oğlunu benimle paylasamadi ve bu her seferinde gerek sözleriyle gerekse yaptıklarıyla çok net ifade etti. Kayinvalidem çok zor bir insan kimseyle anlaşamıyor oğlu ile dahi sürekli tartışma halindeler ve ben hep arayı bulmaya çalışan taraf oldum.
Daha bir haftalık evli iken bartolin kisti oluştu bende hastane hastane gezdim neyin var bile denedi demesinde önemli değil. Sonra bebeğim oldu 1 yaşındayken hastalığım tekrarladı ve yaşayanlar bilir ağrısı olum gibi vajinanizda portakal büyüklüğünde bir kist yine hastane hastane dolaşıyoruz küçücük bebekle bir hastanenin doktoru mahvolmussun nasıl dayanıyorsun böyle hemen seni ameliyata almamız lazım dediği için kv. ye gidip rica ettik 2 saat bebeğe bakabilir mi diye çünkü 2 saat sonra taburcu olacaktım. Ben kimseye bakamam anası gelsin o baksın dedi sırtı bana dönük suratıma bile bakmadan annem başka şehirde mecbur onu çağırdık kadın ağlaya ağlaya geldi haberi yoktu korkmustu. Ben ameliyat oldum ama oda annemle birlikte bana geldi kaldı üstüne de anneme hastalıklı kızını neden oğluma verdin diye laf soktu. Neyse ben ah ettim 3 gün sonra kv. kanser teşhisi kondu ben aldım evimde bebek gibi baktım çalışıyorum ama izin aldım onun için kv. kanseri atlattı zaten senenin 6 ayı hep bizde kalırdı. Kızım Allah razı olsun demedi üstüne eşimi doldurup üstüme saldirtti boşanma aşamasına geldik. Bunun gibi daha çok şey var ama uzatmak istemiyorum benim vicdanım çok rahat kendisine bu kadar olay olurken tek bir kötü sözüm saygisizligim olmadı ama mesafe koydum artık zaten eşim de mesafeli olmak istiyordu.
Şimdi kv. katarakt ameliyatı olacak ve eşim bize getirecek aslında yine ben dedim getir diye esime kalsa gelmesin diyor (annesiyle hiç anlaşamıyor sürekli kavga huzursuzluk) bir yanım gelsin diyor diğer yanım ben küçücük bebekle kapısına gittim ağlayarak bana merhamet etmedi sende merhamet etme diyor. Siz olsanız napardiniz?
Etmem. Size de ne desem bilemedim. Kendinize merhamet edin. Bu kotu kalpli kadina iyilik yapinca size cennetin en guzel kosesi mi bahsedilecek?

X