Merhamet etmeli miyim?

Yani kadın gelmem dese koşup sırtlayıp getireceksiniz eve. Nolur gel bana eziyet et hakaretler savur diyeceksiniz. Kendi oğlu anlaşamıyorken istemiyorken size ne oluyor da ille gelsin bakarım beslerim ben moduna giriyorsunuz? Hayır kadın kıymet de bilmiyor, altını üstünü temizlediğiniz halde size demediğini bırakmıyor.

Bana yapılanı unuturum da çocuğuma yapılanı unutmam. Düşüp bayılsanız çocuğunuzu bırakıp gidecek kadına bu ne hayranlık? Komşunuz çok haklı zeka sıkıntınız var. Ya en cici gelin ben olmalıyım kafasındasınız ya da kendine saygısı olmayan birisiniz.

En cici gelin olma kaygım yok ama kendime saygım olmaması olayına katılıyorum maalesef

Aileniz size kötü davrandı evlendiğinizde bu alıştığınız kötülüğümü arıyorsunuz. Bile isteye kendinize hakaret edip kullandırıyorsunuz üstelik kadının kendi oğlu istemezken. Ve diyorsun ki ilişkimiz boşanma noktasına geldi birde çocuğun var. Kendini kullandırıyor düşünmüyorsun bari evliliğini çocuğunu düşün. Komşunuz güzel söylemiş akıl işi değil yaptığınız

Ailem kötü davrandı mi bilmiyorum yani babasız büyüdüm terk edip gitmiş bizi 3 kardeş annem büyüttü bizi işi gücü yok beş parasız bundan mıdır bilmiyorum

Etmem. Size de ne desem bilemedim. Kendinize merhamet edin. Bu kotu kalpli kadina iyilik yapinca size cennetin en guzel kosesi mi bahsedilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…