Merhamet etmeli miyim?

Ben cok kotu kalpliyim heralde ama boyle birini kanser teshisi aldigindada bakmazdim ki zaten size ona ragmen kotuluk yapmaya devam etmis bakmam bakmayin haketmiyor

iyilikten anlamıyor vicdansızsa uzak dur evinede çağırma

Fazla iyiniyet... Kendi hakkınıza giriyorsunuz. Oğlu bile istemiyor, artık nasıl bir kadınsa...
Hasta olana, düşmüş muhtaç olana ben de merhamet ederim hemen unuturum kötülükleri falan ama sizinkisi pek fazla olmuş.
Oğlu bakarsa gelsin, istemiyorsa hiç ses etmeyin derim ben.

Ben olsam bakmazdım kimseye bakmak gibi de yükümlülüğünüz yok bence yapabileceğim en fazla şey yemek yapıp göndermek olur açıkçası başkada birsey yapmazdım

Deli misin asla bakmam. Hazır eşin istemioken ne diye vicdan yapiosun gereksizce anlamadim ki. Bosver karışma napiosa yapsin. Hak etmiş.

Saflık bu sizdeki yahu

Sizinki merhamet vicdan değil de kendini kullandırma arzusu gibi geldi bana kusura bakmayın

Size karşı kötü niyetli birine neden merhamet edesiniz ki eşinizde ne güzel gelmesini istemiyormuş.

Tüm bunlara rağmen hala neden inatla getiriyorsunuz evinize?Katarakt bakıma muhtaç olacağı bir ameliyat değil.Kusura bakmayın ama kayınvalideniz kadar size de sinir oldum.

Zaten elinizden geleni yapmışsınız. Kendi oğlu bile kadınla daha mesafeli olmak istiyor siz niye böylesiniz. Yetmedi mi kadının yaptıkları. Hem de tek size değil anneniz ve çocuğunuz da var işin içinde. Daha ne olsun istiyorsunuz kadının psikolojik şiddetleri yeterli gelmedi bide bi güzel tekme tokat dalarsa size öyle mi akıllanacaksınız. Valla sizin kv kötü ama şanslıymış. Herkese nasip olmaz bu kadar kötülüğün içinde yalnız bırakılmamak

katarakt zor bir ameliyat değil kendi başının çaresine bakabilir kv.
ayrıca kul hakkı deyince başkalarının hakkına girmek diye düşünürüz hep ama sizin bu yaptığınız da kendi hakkınıza girmek.
bu kadar merhameti de haketmiyor kv niz

Merhamet etmeyene merhamet etmem. Karma yada ilahi adalet her ne der iseniz. Cektirdigini çekmeden ölmez kimse.

Fazla merhamette kişinin kendisine saygısızlığı oluyor bence. Öz saygınız varsa lütfen bakmayın.

Deli misin yaa bu ne iyilik poliyanna misin sana bir kez annelik etmemiş insana ne iyilik valla hiç acımam eşinde istemiyormus zaten asla bakmazdim herkes değerini eliyle yapar

Genel de bu konular şöyle oluyor erkek annesine bağlı/bağımlı değilse kadında bi iyi olma hali merhamet hali vukuu buluyor .

Kocasının gözünde iyi görünme hali ile eşiyle ilişkiyi güçlendirme ,eşi tarafından daha çok sevilme takdir görme isteğinin çabası mı ,kayınvalideye istediği mesafeyi koyabilmenin gücünü sıkı tutmak adına merhametli davranma hali mi yoksa salt içten gelen merhamet mi bunu kimse bilmiyor .

Yani çok ilginç ,”küçücük bebeyle kapısına gittim “cümleniz felan .Siz merhametli misiniz yoksa kendiniz bile buna inanmak mı istiyorsunuz anlayamadım .
Gerçek merhametli biri ile kapılarda ağlamak apayrı şeyler tabi siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…