MERHABA SERT ELEŞTİRİLERE İHTİYACIM VAR

salon felan tutulmuştu gelinlik almıştık işte beni suçluyor onun cevrsi ailesi felan işte masrafa soktu gitti gibisinden ama ayrılmak istemedim mecbur kaldım
Atacak çamur bulamayınca hep maddiyattan suçluyorlar zaten. Bana da zengindi , para için bıraktı vs diyorlarmış halbuki ben maaşını bile sormadım karşı tarafın. Sonra da herşeyi gönderdiğimiz halde nişanda giydiğim elbiseye varana kadar hesaplayip parasını istemişler babamdan . Halbuki biz de birsürü masraf yaptık ama aramızda bile konusu geçmedi o psikolojik çökmenin yanında aklımıza gelecek son şey buydu. Sizinki de hırs yapmıştır muhtemelen para harcatti bize sonra da bıraktı diye niye bıraktığını düşünememislerdir

Ayy iyi ki ayrılmışsin sakin kendini ezdirme resmen köle ario bunlar o 1 sene kalacaz derler. Ömür boyu başına kalırlar. Bosver çok doğru karar sakin ağlama. Kendini belli etmiş yat kalk şükret böyle adamdan kurtuldun die

Allah'ın sevgili kuluymussunuz fakir fukara sevindirin bir kurban kesin. Evlilik çoluk çocuk olmadan mis gibi kurtulmuşsunuz.
Kafanızı ben bunla nasıl evlendim anlamaliydim belliydi bunun böyle olacağını nişanlılık döneminden diye kafanızı duvarlara vurmadan kurtulmuşsunuz.
Bence o herifin.yerine sizin dolasmanz kutlamanız lazım. Şükür namazı kılın ne üzülmesi. Her üzüldüğünüzde size dedikleri kak.kiz evi temizle diye sesli söyleyin oh şükür kurtuldum deyin valla
Maddiyat su bu gelir gelecekte mahvedecekleri.yillarinizi kurtardnz bunun maddi bir karşılığı var mı?

Son düzenleme:
Kurtulmuşsun bence şükür namazı kıl.
Bunlar köle arıyorlar heralde.
Bırak kardeşim ya ne üzüyorsun kendini.
Erkekler ayrıldıktan sonra zaten hemen piyasaya saldırır bu onların genetiğinde var.
İpinden boşalmış gibi .bir kişi bile beni şaşırtmamıştır bugüne kadar
Boşvet takip etme.

Çok doğru dediniz

Bi kaç yıl sonra dönüp baktığında Allahım beni kurtardığın için teşekkür ederim diyeceksin. Normal arada bi canının yanması aklına gelmesi böyle olmasaydı keşke demen ama hepsi geçecek sadece zamaaan…

Başlıktan ötürü üslubumu kabalaştırıyorum. Beladan kurtulmuşsunuz ama siz bela arıyorsunuz. Birileri beni eşek yerine koyacak kullanacak sayacak sövecek ezecek ve sonra adam karı kız ile gezecek size karşı bu kadar cimriyken. Sonrasında ben doğru mu yaptım acaba diye düşüneceğim. Dertsiz hayat daha güzel neden kendinize bunu yapıyorsunuz?

Ben sadece duygusal boşluğa düştüm hereksiz merhamet var içimde bana ah ettiler mi acaba falan diye çelişki icindeyim

Gözlerini kapat ve onunla evliliğinin 6-7. ayını düşün. Geriye dönüş baktığında evlenmeden neden ayrılmadım diye ağlatacaktın. Şimdi 1 ay ağlarsın. O zaman belki senelerce ağlayacaktın. Daha evlenmeden bu buğuzları yapan aile evlendikten sonra neler yapardı Allah bilir

Eeeeeeeeeennn doğru kararı vermişsin. Zaman her şeyin ilacı.yas tutma dönemi var ve bu hissettiklerin geçecek

Ben 6 ay evli kalıp ayrıldım
Bir daha kimse sevmeyecek gibi düşünmek değil aksine en iyisi benim olacak sevip sevmeyi gerçekten göreceğim bana bunun hediyesi ne diye sordum her şey o kadar yolunda ki
Bakış açısı çok önemli. Lütfen değiştirin.
“Bana bunun hediyesi ne, bundan daha iyi nasıl olur” dediğim noktada ( hatta telefon duvar kağıdım) öyle mucizeler oldu ki anlatamam
Kurtuldunuz toksik , sevgisiz , sadakatsiz birine kendinizi harcamadınız şimdi yepyeni sağlıklı bir aşk hayatı sizi bekliyor

Sizin adınıza çok sevindim ne güzel hayat size huzellikler vermiş çok mutlu olun , olalım inşallah. Özel değilse ayrllma sebebiniz neydi evlendiğinize pişman oldunuz mu

Siz şimdi bu adam tarafından sevildiğinizi mi sanıyorsunuz. Hani demişsiniz ya daha kimse beni sevmeyecek gibi diye. Bu sevgi değil ki.

Allahuın sevdiği kuluymuşsun resmen. Kurtulmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…