MERHABA SERT ELEŞTİRİLERE İHTİYACIM VAR

ahahahhah alemsiniz DDD keyif verdiniz bana <3

salon felan tutulmuştu gelinlik almıştık işte beni suçluyor onun cevrsi ailesi felan işte masrafa soktu gitti gibisinden ama ayrılmak istemedim mecbur kaldım
Hala açıklama yapıyorsun. Hala olaya onların ataerkil penceresinden bakiyorsun. Heee canım istedi masraf yaptırıp ayrıldım. Paşa gönlüm böyle istedi diyeceksin.
O herif kesin gelir yine seni suçlar. Kanma. İnan sevgi aşk böyle birşey değil.

Aynı yollardan geçmiş biri olarak diyebilirim ki ilk etapta kendini suçluyorsun bu şaşmaz, sonra boşluğa düşüyorsun onun da hataları vardı falan filan, en son Allahım sen beni hangi ateşin içinden aldın diyip şükür namazı kılıyorsun. Bence burdaki tüm postlarda seninle aynı durumda olup evlenip belasını bulan kişileri oku ve için rahatlasın

çok haklısınız ben minnacık seyleri sevgi zannettim misal bana çikolata alması benle yemek yapması vs...

Karı kız peşine düşmesi neyse de şu eskort kılıklı tiplere kadar da düşmesinler be.çapkınlığın bile bir adabı olmalı.bunlar onu bile beceremiyor.seviyesiz herifler.bari gerçek hayattan adam gibi birilerini bulun.azgın köpekler gibi ona buna satasıp duruyorlar.adamların herşeyi seviyesiz.

Tabi ki en doğrusunu yapmışsınız. İnanın yaptıklarının hepsi taktik siz ayrılın diye bütün olumsuzlukları sıralamışlar. İstedikleri gibi olmuş sonuç..

çok haklısınız ben minnacık seyleri sevgi zannettim misal bana çikolata alması benle yemek yapması vs...
Bu sevgi acligina çözüm bul yoksa. Bu hoduk gider başka hoduk gelir.
Senin mantığa göre tüm esnafla aşk yasayalim Mahalle kavramının olduğu bir yerde yaşıyorum. Her dükkan önünden geçerken birşey ikram ediyor.

Bir tanıdığımız vardı kızlarını karşı tarafla evlendirmemek için. Erkek tarafından yat - kat , arsa yazlık, araba istemişlerdi. Tabi ki sonuç olarak ilişki bitti.

Daha yeni mezun olmuş, işe girmiş gençte ne gezer yat kat, arsa, araba ama sonra çocuk çok mutlu oldu.

Erkeklerin %90 ilişkiden çıkınca tasmasını koparmış kuduz köpek gibi karıya kıza yöneliyor. Çünkü bunları o mükemmel sandıkları minik organları yönetiyor .
Ayrılarak yüzüğü kafasına atarak en iyisini yapmışsın. Bu devirde kim kabul eder kaynanayla yaşamayı. Kendilerine köle aramışlar sen de bir köle değilsin, kendini kullandırtacak bir kadın değilsin. İnsan sevdiğinden ayrılır ayrılmaz başkasına gidebiliyorsa sevmiyordur zaten . Böyle abaza adamı napacaksın. İlerde anasıgil, işleri, kendi saçmalıkları seni çok üzerdi.
Şuan üzgün olman, eski güzel duyguları özlemen, neden bu başıma geldi neden bunu yaşadım neden olmadı diyip kendini yorman çok doğal çünkü sen insan gibi sevmişsin ama üzülecek birisi değilmiş.
Kendine iyi gelecek şeyler yapabilirsin. Küçük tatillere git. Ona bakmayı bırak. Eklisiyse sil.
Unutma en doğru kararı vermişsin.
Çok çok daha yakışıklısı, daha zengini , sana daha da aşık olacak el üstünden tutacak, hayırlı biri girer inşallah hayatına

teşekkür ederimmmm :)

böyle bir aileden kurtulduğunuz için şükredin ne bilim çocuk sevindirin. Zor olmuştur sizin için anlayabiliyorum. Acınızı yaşayın sonra takın takıştırın gezin tozun

Ne kadar güzel ki yanlışı yanlışla devam ettirmeyip noktayı koyacak gücü kendinde bulmuşsun. Şöyle düşün, devam etseydin ne olacaktı, hem onların köleleri, hemde kendini istemediğin bir hayatın içinde bulacaktın.
Çok ama çok büyük bir beladan kurtulmuşsun, çok ama çok şanslısın.
Zararın neresinden dönersen kardır. Giden yıllara boşver, gelecek yıllar daha güzel,kalbine, yoluna, bahtına senin değerini bilen, istek ve arzularına değer veren, aile olmayı bilen insan çıksın.
Şimdiden ona buna bakıp değersizliği ortaya koyan tip, evlenince seni el üstünde tutmıyacaktı, iki üç gün sonra başlıcaktı etrafa bakmaya, kendisine saygısı yok size nasıl olsun.
O yüzden hiç arkana bakma.

Tabiki doğru yapmışsın ama ondan ne olursa olsun evlenmek istiyor tek kaybiniz bu olmuş karşına iyi insan çıkar inşallah.
Değilse zaten katlanamayacaginiz herseyi daha evlenmeden göstermişler üstelik kendi harçlığını babasından alırken sizi sıkıntıda yasatirdi bu adam.

O kadar doğru yapmişsin ki...

Ben de nişan atalı 5bucuk ay oldu ama hala ara ara ayrilmasam nasıl olurdu acaba diye sorguluyorum. Bazen de diyorum ki bu kadar karaktersiz birine denkgelmeseydim ayrılmanın bile bir gururu vardır çünkü. Yani böyle düşünmen çok normal , onun ne kadar iğrenç biri olduğunu görsen de arabalar hiç bitmiyor kafanda , çünkü bir yarım kalmışlık var ortada hayaller , hazırlıklar...

Rabbim ferahlık versin gönlüne , gönlümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…