- 5 Nisan 2023
- 127
- 142
- 18
- Konu Sahibi PembebuluttR
Çok zor şeyler yasamissiniz Allah yeniden başlayan herkesin yardımcısı olsunEvlendigim ilk günden itibaren ailesi hiç evden çıkmadı herşeye karıştılar maaş alıp götürüp babasına veriyordu babası da 10 lira 20 lira verip gönderiyordu hayat yoktu hizmetçi gibiydim daha sonra görümce gidip gelin bana kötü davraniyor demiş babası da kalkıp vurdu bana oda hiç bişi yapmadı sonra devam etti annesi babası ablası daha sonra bana böyle yapıyorlar diye şikayet ettikce ondan da siddet görmeye başladım dayanamadım ailemi aradım babam Allah razı olsun hep arkamdaydi geldi aldı beni eşyalarımı ceyizlerimi bile vermediler bende hemen boşanma olsun diye uzatmadim kurtuldum şükür ve bunların hepsi 1ay bile sürmedi vücudumda izler vardı darp raporu aldım bosandim 5 sene sevgiliydim 2 yıl da nişanlı ömrüm onla geçmişti onsuz olamam zannetmiştim gözüm bişi görmemisti kimseyi dinlemedim kendim ettim kendim buldum
O it kopuk es kişisi ve ailesi de Allah'ından bulsun
İnsanın iyi niyetini kullanan herkes ettiğini bulsun.
Ben de çok cahillik ettim. 22 yaşında tanıştım şuan 25 yaşındayım bende aileme rest çektim ille bununla evlencem diye o kadar pişmanım ki geriye dönebilsem keşke sevgili bile olmazdım bu erkek milleti yüzüğü takınca bi hallere giriyor anlamadım. Ailesi lafta aşırı tatlı dilli yavrum canım ama sinsiydi beraber yaşamayı kabul etsem bnde köle olacaktım. Ex nişanlı babasıyla gidip geliyor ise maaş yok para yok bana da çalışmaya devam et diye baskı yapıyor bide ailesi aşırı Pis pasaklı öyle böyle değil akşama kadar çalışıp bide evde kölelik yapacaktım