MERHABA SERT ELEŞTİRİLERE İHTİYACIM VAR

Yanlış mı yaptım, diye düşündükçe kendi yazdıklarınızı okuyun.
Sonlara doğru insana kusma isteği geliyor adamların yaptıklarından.
Elbette tekrar seveceksiniz. Bunları düşünmek için erken, kurtulduğunuza şükredin. Zaman herşeyin ilacı.

Evet mesela sevgililer gününde de ayrılmıştım uyandığım halde kafede bağırıp çağırıp rezil ettiği için bide erkek knkasi yanında. Ondan sonra babası falan bizle konuştu. Babasına dedi ki aman baba bırak salon falan tuttuk ya vepte görüyor ondan yapıyor demişti ben şok olmustum

Bu insanları mecbur değilsin dünyada sadece bu insanlar yok. Her şey istediğin gibi yaşa her şey sana hizmet etsin sen onlara hizmet etme senin istediğin gibi olsun onların istediği gibi olmasın. Bu yaşlar bir kere geliyor bu duygular bir kere yaşanıyor sana değer veren insanlarla olmak yerine niye böyle insanlarla olasın ki. Zaman mantık zamanı arkadaşım duygularla hiç hareket etme ki ortada da Duygu bırakmamışlar zaten

Çok doğru dediniz

bence dogru karar almissin yüzügü atmakla aslina dönünce ne mal oldugunu olduklarini ögrenmis oldun üzülme sakin seni üzmeye cekinmeyenler icin kendini yipratma Her serrde bir hayir vardir o gider insaAllah daya iyisi gelir iyikide atmisim yüzugü diye sevinirsin

Neden hala takiptesiniz? Kendinizi cezalandiriyorsunuz resmen. Doğru olanı yaptığınızı anlamanız için Allah korusun başınıza daha ne gelmeliydi? Kendinize haksızlık edip kendi kul hakkınıza giriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…