MERHABA SERT ELEŞTİRİLERE İHTİYACIM VAR

Doğru mu yaptım diye her sorduğunuzda su yazdığınızı dönüp dönüp okuyun. Allah yüzünüze bakmış ta o yüzüğü atabilme cesareti gostermissiniz.
Size bunları bildiği halde keşke kabul etseydin bozulmasaydi diyen varsa da net düşmaninizdir.
Böyle les bir adamı ve aileyi hayatınızdan tamamen uzaklaştırın. Su an bir boşluktasiniz sakın ola geri adım atmayın.
Büyük konuşmak gibi olmasın da böyle biriyle evlenecegime yalnız ölürüm daha iyi

Kabul etseydin diyen çıkmaz burdan, verilmiş sadakanız varmış

sen safmısın şükredeceğin yerde hatamı ettim diyosun kurtulduğun için sadaka ver

Sen keriz olmakta ısrar edersen daha beterini bile bulursun. full köle olarak çalıştırıp yerde bile yat diyeni çıkar. Kendine saygın var ki gelmemisin bu ortacag kafali aileye. Daha niye üzülüyorsun. Tam eziyete sayılı günüm vardı, beni bi daha kim bu rezil hallere dusurur diye mi korkuyorsun?

Emeklerime yıllarıma üzülüyorum kendime üzülüyorum

Yok emeklerinin sonunda hayatının kalanını komple yakacaktin. Direkten dönmüşsün. Üzüleceksen ben nası bu işi bu kadar uzattım da beni köpek yerine bile koymayan aileyle yola çıktım diye üzül
Ben kendimde şunu fark ettim sözlere çok kanıyorum mesela annesi babası sözde aşırı sıcaklar sen bize kızımızdan daha yakınsın işte sen bizim evladımızsin gel kızım yemek ye aman rahat otur ama iş icraate gelince böyle hicbiseye layık görülmedim

Allah korumuş, şimdi üzülmeniz çok normal ama vakit geçince iyi ki olmadı diceksiniz

Sert eleştiriyi sana değil karşı tarafa yapasim geldi. Hiç kendini sorgulama gayet doğru bı karar almissin hatta kurtuldugun için sukretmelisin

Offff böyle muhteşem bir aile nasıl bırakılır. Siz gerçekten delirmiş olmalısınız bir eliniz yağda ( yağda yağ he tereyağı) bir eliniz balda ( balda bal he anzer balı) bu rahatı bozup gitmişsiniz.
Hani belki aynı evde otur diyecek olanlar olabilir demişsiniz ya az demişsiniz arttırıyorum aynı evde oturup bu muhteşem aileye tüm eşyaları da almalıydınız.

Bazı insanlar dedi de o yüzden. İşte adam bal size ev almış bide eşya mi alacak. Belki iki ay oturup giderdi vs
Tamam işte yavri, de ki madem 2 ay oturup gidecekler, yok mu sizde kız falan, kaçırmayın gül gibi kısmeti bak hazır boşa düştü diye. Daha ağızlarından tek laf çıkarsa gel söv bana. Gel söv. Çok çok yan çizerler, yaa işte bizde de bekar kız kalmadı ki, en son dayımın dünürünün kızının kızı vardı onu da sanırım isteyen varıdı diye ajdhxhdn içini biliyorum bunların.

Ben sadece duygusal boşluğa düştüm hereksiz merhamet var içimde bana ah ettiler mi acaba falan diye çelişki icindeyim
Ne ederlerse etsinler anlattığınız gibiyse herşey tutmaz zaten. Sizinki psikolojik hala onların etkisinden çıkamamışsınız mantıklı düşünemiyorsunuz. Olanlar geride kaldı onları orada bırakın önünüze bakın o vakit etkisinden çıkabilirsiniz. Hata falan yapmamışsınız

şuan neyi sorguluyorsun anlamadım nişanlın koşarak yeni birilerini bulmuş gezmiş tozmuş totosuna güvenmiyor tam bir aç köpek kurtulmuşsun çoçuk sevindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…