• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞAN ATTIM BANA TAVSİYE VERİR MİSİNİZ

Böyle kendi işi olmayan sizin de dediğiniz gibi “asalak” bir erkekle evlenmeye kalkarsanız, ailesi her şeye karışır sizin adınıza karar verir. Çünkü parayı onlar veriyor nişanlınıza. Şu şekil nişanı atmanızı öneririm. 6.06’yı izleyin.

Best of sensin tabii ki geleceğini kurtaran gelmişsin yeni gördüm msj :)

pembebulut; Bunun süzme düğün pastası yerine baklava dağıtalım diye bile kavga çıkarmıştı :)

vayy be ikinci defa geleceğini gören kendini kurtaran birini görüyorum. 1 ay beraber oturma 1 seneye çıkmış adam sizin maaşınıza güveniyor bunu kabul etmeyince işyerinde yaptıkları evlendiğinde yapacaklarının 10 da 1 i ..Resmen aşk mantığınızı kör etmemiş görebilmişsiniz.İnşallah daha güzel günleriniz olur ucuz kurtuldunuz sakın geriye dönmeyin
Yok asla dönmem o hatayı yapmam ama aşırı boşluk hissi var ve üzgünüm yine de

çok sevdim bunları hiç görmedi gözüm son zamanlarda artık bıktım cidden aşağılamalar hakaretler küfürler insan içinde rezil etmeler sürekli para problemi vs
Lütfen büyük harf kullanmadan konu açın

Yasak diye biliyorum

Konuya gelince senin yaptığın çok iyi bir hareket otursunlar evlerinde

Yeni evli çifttin evinde yaşamak ne demek
Gelin kaynana aynı evde olmaz

O sünepe oğulları ne aldıkları kız bize köle olsun düşüncesi ellerinde patladı

Oku daha çok gençsin önüne anne ağzına bakmayan kendi ayakları üzerinde duran bir adam çıkar inşallah hiç üzülme sen doğru olanı yaptın

Size ne tavsiye verelim sizi ancak tebrik edebiliriz. Çok az kadın tehlikeyi görüp bu kadar dik durabiliyor. Hayatıniz bitmedi aksine yeni başlıyor. Bitmesine izin vermediniz

:sampiyon:

MERHABA. 25 YAŞINDA OKUMUŞ ÇALIŞAN BİR KIZIM. 2,5 YILLIK İLİŞKİMİ 1,5 SENESİ NİŞANLILIKTI BİTİRDİM.
DÜĞÜNÜME İKİ AY VARDI EV GELİNLİK SALON HAZIRDI. DÜĞÜNE BU KADAR KALMIŞKEN NİŞANLIMIN AİLESİ 1 YIL KADAR SİZLE OTURCAZ BİLGİN OLSUN DEDİ. İSTEMEDİĞİMİ BELİRTTİĞİM HALDE BÖYLE BİR KARAR ALMIŞLAR.
NİŞANLIMDA BANA TAVIR YAPTI 4-5 GÜN NE ARADILAR NE SORDULAR BENİ. AYNI İŞ YERİNDEYİZ. BENİ GÖRÜNCE KAFASINI ÇEVİRMELE YÜZÜME BAKMAMALAR FELAN. BNDE SİNİRLENDİM YANINA GİTTİM KONUŞMAYA BANA İLERİ GERİ KONUŞTU BNDE FIRLATTIM YÜZÜĞÜ. ONDAN SONRA DA NE ARADILAR NE SORDULAR BENİ. BNDE EVDEN EŞYALARIMI ALDIM BİTTİ TAMAMEN.
NİŞANLIM BABASIYLA ÇALIŞAN SADECE YOL PARASI ALAN BİRİ. AMA BEN MADDİYATI SORUN ETMEDİM. ONUNDA İŞİNE GELECEKTİ BABASI EVE BAKACAKTI BEN ÇALIŞACAKTIM. BANA SÜREKLİ ÇALIŞ KENDİ PARANI KAZAN BNDEN PARA İSTEME DERDİ. ASALAK YANİ BİLDİĞİNİZ.
EVE DE BİR KOLTUK BİR BUZDOLABI ALDILAR. GERİ KALAN YA 2. EL YADA BEN ALDIM. AŞIIRI ZORUMA GİTTİ RESMEN BENİ KÖLE YAPMAK İSTEDİLERİ. BEN ONUN İÇİN AİLEMİ KARŞIMA ALDIM KİM NE DERSE DESİN BIRAKMADIM ONU HEP BEN PEŞİNDEN KOŞTUM. ŞUAN HAYAT BİTMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM
Bu anlattığınız ve üzüldüğünüz şeyleri 1 ay sonra şükür ederek anlatıp sevineceksiniz zaman her şeye ilaç üzülmeyin

Best of sensin tabii ki geleceğini kurtaran gelmişsin yeni gördüm msj :)

pembebulut; Bunun süzme düğün pastası yerine baklava dağıtalım diye bile kavga çıkarmıştı :)
Evet henüz saçmalıkta bu seviyeye çıkan bir erkek görmedim. 😄😄 o yüzden keşke yüzüğü böyle atsaymışım🤦‍♀️

herkes öyle diyor ama ben duygusal açıdan yıkıldım
Canm ben öncelikle çok iyi yapmışsın onu söyleyeyim duygusal açıdan normal olarak üzüntü duyarsın çünkü 2.5 sene az değil onunla geçirdiğin zamanları silmek kolay değil ama en fazla 2 3 ay acı çekersin Bi ömür kurtulursun psikoloğa gitmeni tavsiye ederim söyle düşün karşına daha iyileri çıkabilir seni hakeden biri bir ömür boyu onla evlenip üzüleceğine şimdi üzül zaten biz kadınların üzülme suresi 2 3 ayı bulur onlarda 2 3 ay sonra akılları başlarına gelir ama o zaman sakin aynı hatayı yapma üzüntünün anlıyorm bize uzaktan konuşmak güzel seni anlamamız mümkün değil ama bunu unutma insanın annesi bile oluyor insan unutuyor onumu unutmayacaksın öyle düşün

MERHABA. 25 YAŞINDA OKUMUŞ ÇALIŞAN BİR KIZIM. 2,5 YILLIK İLİŞKİMİ 1,5 SENESİ NİŞANLILIKTI BİTİRDİM.
DÜĞÜNÜME İKİ AY VARDI EV GELİNLİK SALON HAZIRDI. DÜĞÜNE BU KADAR KALMIŞKEN NİŞANLIMIN AİLESİ 1 YIL KADAR SİZLE OTURCAZ BİLGİN OLSUN DEDİ. İSTEMEDİĞİMİ BELİRTTİĞİM HALDE BÖYLE BİR KARAR ALMIŞLAR.
NİŞANLIMDA BANA TAVIR YAPTI 4-5 GÜN NE ARADILAR NE SORDULAR BENİ. AYNI İŞ YERİNDEYİZ. BENİ GÖRÜNCE KAFASINI ÇEVİRMELE YÜZÜME BAKMAMALAR FELAN. BNDE SİNİRLENDİM YANINA GİTTİM KONUŞMAYA BANA İLERİ GERİ KONUŞTU BNDE FIRLATTIM YÜZÜĞÜ. ONDAN SONRA DA NE ARADILAR NE SORDULAR BENİ. BNDE EVDEN EŞYALARIMI ALDIM BİTTİ TAMAMEN.
NİŞANLIM BABASIYLA ÇALIŞAN SADECE YOL PARASI ALAN BİRİ. AMA BEN MADDİYATI SORUN ETMEDİM. ONUNDA İŞİNE GELECEKTİ BABASI EVE BAKACAKTI BEN ÇALIŞACAKTIM. BANA SÜREKLİ ÇALIŞ KENDİ PARANI KAZAN BNDEN PARA İSTEME DERDİ. ASALAK YANİ BİLDİĞİNİZ.
EVE DE BİR KOLTUK BİR BUZDOLABI ALDILAR. GERİ KALAN YA 2. EL YADA BEN ALDIM. AŞIIRI ZORUMA GİTTİ RESMEN BENİ KÖLE YAPMAK İSTEDİLERİ. BEN ONUN İÇİN AİLEMİ KARŞIMA ALDIM KİM NE DERSE DESİN BIRAKMADIM ONU HEP BEN PEŞİNDEN KOŞTUM. ŞUAN HAYAT BİTMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM
Ayy ayy kırk yılda bir koca adayı buluyoruz onlar da böyle çıkıyor.millete sorsan herkes kadınların peşinde.tam bir instagram ve reality ülkesiyiz.😂
Allah sabır versin

Öncelikle böyle bir kangrenden kurtulduğunuza sevindim yol yakınken bırakmanız iyi olmuş.
Ben sadece maddi durumları iyi insanların sizin evinizde 1 yıl beraber yaşama fantezisini anlayamadım.
Bu insanlar bir yerde yaşıyorlar neticede.Sizin onların evinde yaşamanızı mı istediler yoksa kuracağınız yeni eve onların da geleceğini mi

Sana bişey soyluyem mi canım hayat bitmemiş sen hayatını kurtarmışsin hayat senin için yeni başlıyor aferin sana akıllı kızsın yol yakınken geri dönüş yapmışsın hiç pişman da olmazsın çok ezilirdin yeni geline bir koltuk bir buzdolabı alırlar mı bu ne saçmalık babası eve bakıyor sen çalışacaktin bu eşin olacak adam ne halt edecekti yok yok hayat senin için yeni başlıyor

Öncelikle böyle bir kangrenden kurtulduğunuza sevindim yol yakınken bırakmanız iyi olmuş.
Ben sadece maddi durumları iyi insanların sizin evinizde 1 yıl beraber yaşama fantezisini anlayamadım.
Bu insanlar bir yerde yaşıyorlar neticede.Sizin onların evinde yaşamanızı mı istediler yoksa kuracağınız yeni eve onların da geleceğini mi
Kuracağımız yeni eve. Önce düğüne kadar oturcaz sonra gitcez dediler kiramadim TM dedim sonra 1 sene kadar oturcaz bilgin olsun dediler

Sana bişey soyluyem mi canım hayat bitmemiş sen hayatını kurtarmışsin hayat senin için yeni başlıyor aferin sana akıllı kızsın yol yakınken geri dönüş yapmışsın hiç pişman da olmazsın çok ezilirdin yeni geline bir koltuk bir buzdolabı alırlar mı bu ne saçmalık babası eve bakıyor sen çalışacaktin bu eşin olacak adam ne halt edecekti yok yok hayat senin için yeni başlıyor
Hiç gelin gibi hissetmedim ki hep biseylere layık gorulmemeler Felan heves bile yoktu içimde

İyi de neden? Oturdukları evleri yok mu
Var ama kira orası satıldı bu ay çıkmaları lazımdı onlarda bizim evde oturmak istedi. Yazlık var bahçe var kızları var iki sokak ötede bir sürü yerden kira gelirleri var dukkanlariyvar kaynanam kızına yakın olmak istiyormuş psikolojisi bozuluyormis uzağa gitmek istemiomis

Hiç gelin gibi hissetmedim ki hep biseylere layık gorulmemeler Felan heves bile yoktu içimde
Onlar düğüne az kaldı yanına illaki gelirler kanma böyle valla hayatın kararir inanma dediklerine ben yeni sayfa açtım evlilik yapamam de akılı kızsın cesaretlisin sana eş mi yok boşver hakkında hayırlısı buymuş

Back