Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim adet olmama 4 5 gün vardı testte hemen çıktı üst üste üç gün takip ettim idrar testiyle koyulaşma oldu bende kan verdim ilk beta hcg 367 çıktı sonra 2 gün sonra verdim 1016 çıktı yarın da doktor randevum var nasipse inşallah size de nasip olur vardır bebişBenim adetten sonra 10 gun boyunca kasiklarimda agri goguslerimde hassaslasma agri vardi hafifde mide bulantilarim vardi. Ama simdi gecti hepsi hafif kasik agrilarim oluyor sadece. Normal gebelik testi yapmistim negatif cikmisti
Adetinize kaç gün var şuanBenim adetten sonra 10 gun boyunca kasiklarimda agri goguslerimde hassaslasma agri vardi hafifde mide bulantilarim vardi. Ama simdi gecti hepsi hafif kasik agrilarim oluyor sadece. Normal gebelik testi yapmistim negatif cikmisti
Bekleyin biraz bence zaten belirtiler artmaya başlıyor belirtilerinize göre erken gebelik testi yaparsınız son 3 4 gün kala bende test yapmaya korkuyordum çok istedim Rabbim de verdi şükür aynı durumdaydım yani yapsam mı acaba ya negatif çıkarsa hep bi soru işareti oluyordu9 gun var suan. Benimde idrar rengimde koyulasma var. Ilk idrar yolu enfeksiyonumu acaba diye dusunmustum. Ama cok su icen biriyim. Normalde bu kadar sari olmazdi. Ve cok sık tuvalete cikar oldum. Test yapmayada korkuyorum artik.
Ay inşallah görürsün mutlaka haber ver yaz buraya daEvet bende oyleyim. Bekliyeyim biraz daha bakalim insallaj bende görürüm cift cizgiyi
Benım bu ay tek belirtim idrar kokusunun yoğun olması .. bat 6 gün kaldı ve bugun hafiften adet olucakmışım gibi sancım war ve halsizim umarım hamileliktirHafif değil yoğun oluyormuş.Çok da kafanı yorma derim akışına bırak bende çok takıyordum herşeyi gebeliğe bagliyordum ama relaxım artık sadece bekle derim kafani baska şeylerle oyala
İnşallah hayirlisi diyelimBenım bu ay tek belirtim idrar kokusunun yoğun olması .. bat 6 gün kaldı ve bugun hafiften adet olucakmışım gibi sancım war ve halsizim umarım hamileliktir
Canım ne oldu hayırlı haberler var mıEvet bende oyleyim. Bekliyeyim biraz daha bakalim insallaj bende görürüm cift cizgiyi
Sonuç 186 çıktı kızlarrr
Hayırlı olsun darısı başımıza
Çok sevindim senin adina bende bekliyorum ❤
Güzelim ben 3 gündür adeti bekliyorum ama çok zor ya hamileysem ya da stresten adet olmuyorum.Henüz belli değil anlican.Sadece koyu beyaz akintim var gebelikbelirtisi olarak.Dıgerleri adet belirtisiyle ayni sağ sol taraf agrisi göğüs hassasiyeti vs.Hayırlı olsun darısı başımıza
Hamilesiniz buyuk ihtimal ama adet tarihinizin biraz gecmesini bekleyin benim ayni bu sekilde silik cizgi vardi adetin 3 gunu, sonra adetin 5 gunu yaptim rengi dahada koyuyduMerhaba arkadaşlar öncelikle söylediğim gibi 1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık olmadı bizde tetkikleri yaptıralım içimiz rahat etsin dedik bi sıkıntı da çıkmadı bu ay ovulasyon testlerinden aldım bir de bu şekilde denemek istedim daha adetime 4 5 gün var fakat mide bulantısı ara ara yokluyordu şüphelendim dün idrar testi yaptım daha sonra geldiğimde ikinci çizgi silik çıkmıştı bugün tekrardan yaptım ve 5 dakika geçmeden ikinci çizgi silik bir şekilde tekrar çıkmıştı hamilemiyim
Ay ben diğer arkadaşa yazıcağıma size yazmışım anladım canım inşallah guzel haberler alırsın … benim adete 5 gun var ve sancılarım ara ara olur .. bende mesela akıntı vardı ama adete 1 hafta kala kesildi sizin akıntınız suanda olması hamilelik belirtisi gibi duruyorGüzelim ben 3 gündür adeti bekliyorum ama çok zor ya hamileysem ya da stresten adet olmuyorum.Henüz belli değil anlican.Sadece koyu beyaz akintim var gebelikbelirtisi olarak.Dıgerleri adet belirtisiyle ayni sağ sol taraf agrisi göğüs hassasiyeti vs.
Yaaa hadi inşallah yarın da adet olmazsam test yapıcam uğurlu gelin dualarınızı esirgemeyin.☺❤Ay ben diğer arkadaşa yazıcağıma size yazmışım anladım canım inşallah guzel haberler alırsın … benim adete 5 gun var ve sancılarım ara ara olur .. bende mesela akıntı vardı ama adete 1 hafta kala kesildi sizin akıntınız suanda olması hamilelik belirtisi gibi duruyor
Ne güzel bir konu olmus . Her yazan hamile çıkmış. Bende yazayım da darısı bana da olsun. Bende bugün regl günüm 2 gün önce test yaptım akşam çıkmadı . Umudu kestim ama gün evel regl sancısı geldi tamam dedim regl geliyor. Yine gelmedi . Geciktim sanırım beklemedeyim. Belirtim yok her ay adet öncesi göğüslerim patlarcasina agrirdi şuan da çok hafif ağrı ve akıntım var şeffaf beyaz karışık Başkada b
İnşallah bizde hamileyizdir