• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi gebelik

Ya şuan o kadar mutlu oldum ki, gerçekten şu yaşıma kadar milyonlarca test yaptım aynı markadan da yapmışımdır illa hiç silik çizgi çıkmadı şimdi ilk defa çıktı diye çok ümitlendim ana buradaki yorumlar çok korkuttu, eşim eczacıya sormuş illa yaşayanlar olmuştur ama iki markada da sorun yaşayacağını sanmam ilk idrarla yapsın sabah demiş bir tane daha yapacağım yarın test 🙏 bir de siz bakın isterseniz birini dün birini bugün yaptım
Bufun benimde gecikmenin 2 günü sıvı alımına dikkat etmedim benmde bu iekilde çıktı hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de bir buçuk yıldır evliyim çocuk istiyorum ve polikistik over hastasıyım adetlerim düzensiz🥲
Bende polikistik over ve hemorojik kist hastasıyım aynı benimde düzensiz, ve buna rağmen şükür bir çocuğum oldu çok zorlu oldu hastanelerde yattım doğana kadar 7 aylık doğdu tövbe etmiştim bi daha ama insanoğlu işte 🥺🙏💕

Bende polikistik over ve hemorojik kist hastasıyım aynı benimde düzensiz, ve buna rağmen şükür bir çocuğum oldu çok zorlu oldu hastanelerde yattım doğana kadar 7 aylık doğdu tövbe etmiştim bi daha ama insanoğlu işte 🥺🙏💕
Tüp bebekle mi oldu peki

Tüp bebekle mi oldu peki
Hayır tamamen mucize gibi bişey kendi kendine oldu bir tane doktor da rahmin ters çocuğun nasıl oldu senin demişti ama sonra bir iki doktora sordum rahmim ters mi diye hayır değil kim dedi sana onu demişlerdi, yani bir sene beklemiştim bir sene sonra olmuştu..

Hayır tamamen mucize gibi bişey kendi kendine oldu bir tane doktor da rahmin ters çocuğun nasıl oldu senin demişti ama sonra bir iki doktora sordum rahmim ters mi diye hayır değil kim dedi sana onu demişlerdi, yani bir sene beklemiştim bir sene sonra olmuştu..
Aaa benimde rahmim tersmis bana da doktor oğlumda nasıl hamile kaldın demisti 😅 bi kere de kalmıştım onda halbuki acaba olur mu ki die bi kerelik denemistik😁 ama ben sonra araştırdım gebe kalmaya engel değil falan die okudum duydum

Aaa benimde rahmim tersmis bana da doktor oğlumda nasıl hamile kaldın demisti 😅 bi kere de kalmıştım onda halbuki acaba olur mu ki die bi kerelik denemistik😁 ama ben sonra araştırdım gebe kalmaya engel değil falan die okudum duydum
Valla ben artık rahmim mi ters pcos mu var hemorojik kist mi var hiç takmıyorum🤣 bir kere olduysa bir daha olur diye deniyorum şuan 🤣🤣

Bişey kullandın mı peki pcossun olmaz falan diyorlar korkuyorum oyüzden
Sadece gebe kalmadan ilk üç ay folik asit kullandım, bir de bu kasık bağlama adeti var bizim burada ne kadar inanmasam da yaptırmak istedim, o gün gece kalmış bizde çok şaşırmıştık 🥺

Nasıl yapılıyor
Valla o zaman için hiç hatırlamıyorum ama eskilere dayanan bi gelenek bir gece öyle kasıkların bağlı kalıp o şekilde ilişkiye giriyorsun hiç ayağa kalkmıyorsun yumurta karışımı bişeyler sürmüşlerdi kasığıma
Sadece gebe kalmadan ilk üç ay folik asit kullandım, bir de bu kasık bağlama adeti var bizim burada ne kadar inanmasam da yaptırmak istedim, o gün gece kalmış bizde çok şaşırmıştık 🥺
Nasıl yapılıyor

Back