• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_20220212_084937.jpg
    IMG_20220212_084937.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 54
Canım sen bir iki gün sonra tekrar kan ver bak yükselmesine ondan sonra da bir kadın doğuma gitmen gerek ben doktoruma yazdım bana yarın tekrar kan ver yükselmesine göre çağırıcam dedi
Cuma günü tekrar kan veririm zaman ondan sonra daa giderim 😊 değerim nasıl bu arada sence yaaa merak ediyorum da 186 nasıl iyi mi yani anlamıyorum ben pek

Cuma günü tekrar kan veririm zaman ondan sonra daa giderim 😊 değerim nasıl bu arada sence yaaa merak ediyorum da 186 nasıl iyi mi yani anlamıyorum ben pek
Bu değerler şuan pek bişey ifade etmiyor canım yani iyi değerin şuan yükselişine bakmak lazımmış doktorum öyle dedi☺️ geç döllenmeden dolayı değeri 50 çıkan da oluyor değişiyor kişiden kişiye ama iyi değerin merak etme inŞallaj güzel yükselir ☺️🤲

Bu değerler şuan pek bişey ifade etmiyor canım yani iyi değerin şuan yükselişine bakmak lazımmış doktorum öyle dedi☺️ geç döllenmeden dolayı değeri 50 çıkan da oluyor değişiyor kişiden kişiye ama iyi değerin merak etme inŞallaj güzel yükselir ☺️🤲
Sağol canım inşallahhhh😊

Yaa ne güzel bir sayfa maşallah herkez pozitif darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın insallah

Yaa ne güzel bir sayfa maşallah herkez pozitif darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın insallah
İnşallah ya bende umudum yoktu hep öyle diyordum bugün öğrenince şok oldum hala tam anlayamadım 😊 değerime bakıyorum nasılsın diye 2 saattir soruyorum herkese 😀😀

Back