4 gün var daha ayyy kız bende bnde 69 sjsjjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün var daha ayyy kız bende bnde 69 sjsjjs
Attığım resimdeki gibiı4 gün var daha ayyy kız bende bnde 69 sjsjjs
Bu şekilde çıkmıştı bugün kan testi sonucumda 337 geldiAttığım resimdeki gibiı
Şimdi benim ne yapmam gerekiyor bundan sonrasında hiç bilmiyorum daaaBende 4 5 gün varken yapmıştım ilk
Canım sen bir iki gün sonra tekrar kan ver bak yükselmesine ondan sonra da bir kadın doğuma gitmen gerek ben doktoruma yazdım bana yarın tekrar kan ver yükselmesine göre çağırıcam dediŞimdi benim ne yapmam gerekiyor bundan sonrasında hiç bilmiyorum daaa
Ay hemşerim yaa inşaallah bende de vardır sabah yapcam test varsa kana gtcemBu şekilde çıkmıştı bugün kan testi sonucumda 337 geldi
Cuma günü tekrar kan veririm zaman ondan sonra daa giderim değerim nasıl bu arada sence yaaa merak ediyorum da 186 nasıl iyi mi yani anlamıyorum ben pekCanım sen bir iki gün sonra tekrar kan ver bak yükselmesine ondan sonra da bir kadın doğuma gitmen gerek ben doktoruma yazdım bana yarın tekrar kan ver yükselmesine göre çağırıcam dedi
İnŞallah vardır hemşerim sabah ilk idrarınla yap testini sonra ilk 5 dakika da bu şekilde çıkarsa hemen kana koşAy hemşerim yaa inşaallah bende de vardır sabah yapcam test varsa kana gtcem
Bu değerler şuan pek bişey ifade etmiyor canım yani iyi değerin şuan yükselişine bakmak lazımmış doktorum öyle dedi geç döllenmeden dolayı değeri 50 çıkan da oluyor değişiyor kişiden kişiye ama iyi değerin merak etme inŞallaj güzel yükselirCuma günü tekrar kan veririm zaman ondan sonra daa giderim değerim nasıl bu arada sence yaaa merak ediyorum da 186 nasıl iyi mi yani anlamıyorum ben pek
Çok heyecanlıyımİnŞallah vardır hemşerim sabah ilk idrarınla yap testini sonra ilk 5 dakika da bu şekilde çıkarsa hemen kana koş
Bende öyleydim vallahi inanamadım baştaÇok heyecanlıyım
Sağol canım inşallahhhhBu değerler şuan pek bişey ifade etmiyor canım yani iyi değerin şuan yükselişine bakmak lazımmış doktorum öyle dedi geç döllenmeden dolayı değeri 50 çıkan da oluyor değişiyor kişiden kişiye ama iyi değerin merak etme inŞallaj güzel yükselir
İnŞallahSağol canım inşallahhhh
İnşallah ya bende umudum yoktu hep öyle diyordum bugün öğrenince şok oldum hala tam anlayamadım değerime bakıyorum nasılsın diye 2 saattir soruyorum herkeseYaa ne güzel bir sayfa maşallah herkez pozitif darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alın insallah
Sen kaç yıldır istiyorsun cnmİnşallah ya bende umudum yoktu hep öyle diyordum bugün öğrenince şok oldum hala tam anlayamadım değerime bakıyorum nasılsın diye 2 saattir soruyorum herkese
Daha yeni 2 aydır istiyoruz senin 2 kız mı varrSen kaç yıldır istiyorsun cnm
Beta hcg 186 çıktı 2 gün sonra tekrar edeceğim testi. İyi bir değer mi adet cuma günü. Bilginiz var mıı bu konulardaaSen kaç yıldır istiyorsun cnm
Daha çok yenisin maşallah olmuş hemen yok cnm birkizim var çok şükür onu verene diğer kızım 4 saat yaşadı vefat etti ikiside tüp bebekDaha yeni 2 aydır istiyoruz senin 2 kız mı varr
Başın sağolsun. rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla büyüt kızınıDaha çok yenisin maşallah olmuş hemen yok cnm birkizim var çok şükür onu verene diğer kızım 4 saat yaşadı vefat etti ikiside tüp bebek