• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hamilemiyim bi bakarmısınız

Ya inşallah edet gününde tekrar yapıcam eğer net çizgi çıkarsa öyle kan vermeye gidicem şuan korkuyorum kan vermeye negatif olursa diye 😥
Yo testte belirgin çıkmış .var gibi duruyor biraz daha bekle öyle yap cikicaktir hayırlı olsun tekrardan. Ben adete 3 gün kala yaptım çıkmadı dün regl günündu gelmedi. Biraz daha bekleyip yapicam . Adet sanxm oldu geçen hafta smdide sadce şeffaf beyaz akıntı var .sende nasıl oldu

Yo testte belirgin çıkmış .var gibi duruyor biraz daha bekle öyle yap cikicaktir hayırlı olsun tekrardan. Ben adete 3 gün kala yaptım çıkmadı dün regl günündu gelmedi. Biraz daha bekleyip yapicam . Adet sanxm oldu geçen hafta smdide sadce şeffaf beyaz akıntı var .sende nasıl oldu
İnşallah ikimizinde vardır canım ya hayırlısı olsun inşallah.. benim aşırı gaz sancım var karnım gurul gurul belim çok ağrıyo ve beyaz akıntım çok fazla

Kızlarrr.. bat 4 gün kaldı 2 gün önceye kdr hafiften adet sancım wardı ama bugun yok ve bugun sarımsı katı bir akıntı war sizce neden asla byle adetıme bir kaç gün kala akıntı olmazdı kuru olurdu . Hamilelik belirtisi falan mı başına gelen war mı nedense gorunce bir heyecanlandım 😅

Kızlarrr.. bat 4 gün kaldı 2 gün önceye kdr hafiften adet sancım wardı ama bugun yok ve bugun sarımsı katı bir akıntı war sizce neden asla byle adetıme bir kaç gün kala akıntı olmazdı kuru olurdu . Hamilelik belirtisi falan mı başına gelen war mı nedense gorunce bir heyecanlandım 😅
Bnmde bu şekilde şuanda adete 2 gün kala yaptım çıkmadı bekliyorum

Adet gününü bekle tekrar yaparsın. Benım ilk defa başıma gelıyor adete bir kaç gün kala bu akıntı olması durumu sende de warmış bakalım ya ALLAH büyüktür 🥰
Dün adet günümdu olmadım iki gündür ama biraz daha bekleyim diyorum normal bir gecikme de olablr. Bilyosun adetle hamilelik belirtisi aynı

İnşallah vardır canım ya test yapmayı denedinmi benimde 4 gün var çünkü Allah'ım beklemek çok zooorr

İnşallah vardır canım ya test yapmayı denedinmi benimde 4 gün var çünkü Allah'ım beklemek çok zooorr
Dün yaptım ama bu 5 tllik testle yapmıstım negatıf çıktı. O testte cıkmazmış bilmiyordum. Beklıcem bıraz daha çok zor ya

Dün yaptım ama bu 5 tllik testle yapmıstım negatıf çıktı. O testte cıkmazmış bilmiyordum. Beklıcem bıraz daha çok zor ya
Sendede gaz sancısı gibi bişi varmı karnım gurul gurul ve belim çok ağrıyo

Sendede gaz sancısı gibi bişi varmı karnım gurul gurul ve belim çok ağrıyo
Hayır yok . Belim ağrıyor ve idrarım ilk defa bu ay çok kokuyor o kdr çok su içmeme rağmen kokusu ağır ilk defa başıma geliyor ve dedıgım gibi bugun sarımsı katı bir akıntı war oda ilk defa başıma gelıyor başkada bir belirtim yok . Sende pekı arada vuran adet sancısı war mı

Back