Yöresel Tarif Mercimek çorbası Su böreği ve Fırın sütlaç-Torku süt sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Iyi ben secilmem secerim demedin.Ara beni boya beniden sonra o avamlikta bi sey bekledim senden.
Ben ofisi sectim ama gelmedi hayın gadın

Bdv mi? Ben bdv ye yazmam ki cok nadir. Ben siyasetciydim guzelim soyle o arka plandakilere yanlis bilgi vermisler sana

Hangi olayin ustu kurumadi ayol? Onu da sor soylesinler. Merak ettim

Bdv mi? Ben bdv ye yazmam ki cok nadir. Ben siyasetciydim guzelim soyle o arka plandakilere yanlis bilgi vermisler sana

Hangi olayin ustu kurumadi ayol? Onu da sor soylesinler. Merak ettim
Arka plan işlerini sen daha iyi bilirsin guzelim,kraldan cok kralcı doldu burasi.ne demek istedigimi bence cok iyi anladın sen.hatta herkes anladi. O konulara giripte seninle daha fazla muhattab dahi olmak istemiyorum.

yemin ediyorum seviye yerlerde...düştüğünü biliyordum da bu kadar düşeceğini tahmin edemezdim.nasil insanlarla muhattab oluyoruz inanamiyorum

Ya birak
Gelip burada hakkim var. benim hakkim. gecerse vallahi helal etmiyorum
Bak emek veriyorum
Ben bir cacik yapamamisken bu sofrayi nasil donatirsiniz diye aglayan bir uyesin alti ustu.
Karaca yemek takimi icin mi bunlar.
Yarismaya fitne fesat dusuren ilk tasi atan sensin.
Karakter ariyorsan once kendinden basla dogru adres sende.

Kendiniz yapın kendiniz oylayın. Yönetime söyleyin de oy bildirimleri müdavimlere! gitsin bundan sonra.
İnanmadığınız sofralara da beddualar yağdırırsınız.

Asıl mesele site,asıl mesele Kazen'in arkadaşlarının üyeliğini iptal etmesi,asıl mesele siyasetten bizlerin olması.
M Mitsuomi seni gerçekten savunduklarından ,sana sahip çıktıklarından değil yani yazışmaları
Katılsın bakalım Karanfil nasıl daha önce uğramayıp sırf Shape size sahip çıktı diye gelip destek için mesaj atıp oy verdiyseniz ,yine yaparsınız
Bizim takıldığımız noktayı anlamamışlar veya anlamak istememişler Ootani ben sana arka plandan yazayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…