Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her neyse canim. Yonetime bu konuda konusmayacagima soz verdim. Maksat eglence olsun, bi degisiklik olsundu. Mutfakla zaten sürekli ic iceyim. En büyük hobim yemek yapmak diyebilirimM Mitsuomi cim kapali kapilar arkasinda sofran baya konusulmus ne mutlu sana :)
Grup halinde saldiriya gecmelerinden bunu anlayabiliyoruz.
Haktan hukuktan bahsederken birazda acaba hakkina mi gireriz gunahini mi aliyoruz diye dusunmemekte olabiliyormus demek ki.
Eglenceli bir aktivite bu hale nasil getirilebildi cidden durum icler acisi.
Bu ne zekadir Yarabbi! Seni tanımak istiyorum yiğidim. Beni mutlaka araEvet anlaşılıyor![]()
Kesinlikle. Hazırlanmış bir sofraya ordu halinde laf etmek de arka planda bir hazırlık gerektiriyor olmalı. Tıpkı şimdi toplaştığınız gibi. Üstelik yönetimce açıklaması da yapıldı değil mi?Evet anlaşılıyor![]()
Kendi zekana hakaret etme şekerim hiç fena değilsin. Bi laf sokma çabaları seviyeyi aşağı cekmeler falan gıpta ediyorumBu zekadir Yarabbi! Seni tanımak istiyorum yiğidim. Beni mutlaka ara![]()
Her neyse canim. Yonetime bu konuda konusmayacagima soz verdim. Maksat eglence olsun, bi degisiklik olsundu. Mutfakla zaten sürekli ic iceyim. En büyük hobim yemek yapmak diyebilirimsenide gormek isterim bu kategoride canim♡
Ordu halinde saldirmak mi? Yorum yazan herkes yemek bölümü müdavimi pardon da sen kimsin? Yakından takip edenler ortadaki durumun farkinda. "Ay bebegim ne kadan becereklisin" yazanlar da yagcilar o zaman bu mantıkla? Olumsuz yorum yapanlar ordu olmuşsa. Yemek bölümüyle hiç alakasi olmayan bugüne kadar ugramayanlar buraya dolusmussa vardır asıl mesele. Kuyruk acin mi var nedir bu saldırganlık? Ilk yorumun bile kiskirtma amacliKesinlikle. Hazırlanmış bir sofraya ordu halinde laf etmek de arka planda bir hazırlık gerektiriyor olmalı. Tıpkı şimdi toplaştığınız gibi. Üstelik yönetimce açıklaması da yapıldı değil mi?
Bana karşı durmakla siz de mi sofranın yarışmanın adil olmadığını düşünüyorsunuz yoksa?
Ara beni boya beni ne yaaa 5 yasinda misin?Kendi zekana hakaret etme şekerim hiç fena değilsin. Bi laf sokma çabaları seviyeyi aşağı cekmeler falan gıpta ediyorumara beni boya beni
![]()
Her neyse canim uzatmayalim. Lutfen gerek yok artik..Begenin icin cok teşekkür ederim. ♡Kkdan atilanlar da tammda bu sebeplerden atilmadi mi? Bi sorun varsa ozelden yazilmamasindan aciklama yapildigi halde uzatilmasindan falan filan.
M Mitsuomi ben sofrani cok begendim. Eli becerikli pratik her kadin bu sofrayi hazirlayabilir. Sen isi kendinden bilircilere bakma. Ben de katilicam ama formaliteden. Bu kadar olay yapmislar senin masani inşallah sen 1. olursun
Valla ben hep bakiyor ama yorum pek yazmiyordum. Ben yazabilir miyim aplaaaOrdu halinde saldirmak mi? Yorum yazan herkes yemek bölümü müdavimi pardon da sen kimsin? Yakından takip edenler ortadaki durumun farkinda. "Ay bebegim ne kadan becereklisin" yazanlar da yagcilar o zaman bu mantıkla? Olumsuz yorum yapanlar ordu olmuşsa. Yemek bölümüyle hiç alakasi olmayan bugüne kadar ugramayanlar buraya dolusmussa vardır asıl mesele. Kuyruk acin mi var nedir bu saldırganlık? Ilk yorumun bile kiskirtma amacli
Apla sensin ben 5 yasindayimValla ben hep bakiyor ama yorum pek yazmiyordum. Ben yazabilir miyim aplaaa
Siz en iyisi forumda girip giremeyeceğim yerlerin bir listesini yapın ona göre yazayım oldu mu? Tekelinizde burası belli ki.Ordu halinde saldirmak mi? Yorum yazan herkes yemek bölümü müdavimi pardon da sen kimsin? Yakından takip edenler ortadaki durumun farkinda. "Ay bebegim ne kadan becereklisin" yazanlar da yagcilar o zaman bu mantıkla? Olumsuz yorum yapanlar ordu olmuşsa. Yemek bölümüyle hiç alakasi olmayan bugüne kadar ugramayanlar buraya dolusmussa vardır asıl mesele. Kuyruk acin mi var nedir bu saldırganlık? Ilk yorumun bile kiskirtma amacli
Mesela senle hic alakasi yokken ustune alinip niye daldin konuya? Seni mi seçtiler yoksa pikacu?Apla sensin ben 5 yasindayim![]()
Kuyruk acısını da yeni görmüşüm. Ne kadar da saldırgan olmayan bir üye. Beni banlayıp size madalya verebilirler nadide üslubunuzdan ötürü.Ordu halinde saldirmak mi? Yorum yazan herkes yemek bölümü müdavimi pardon da sen kimsin? Yakından takip edenler ortadaki durumun farkinda. "Ay bebegim ne kadan becereklisin" yazanlar da yagcilar o zaman bu mantıkla? Olumsuz yorum yapanlar ordu olmuşsa. Yemek bölümüyle hiç alakasi olmayan bugüne kadar ugramayanlar buraya dolusmussa vardır asıl mesele. Kuyruk acin mi var nedir bu saldırganlık? Ilk yorumun bile kiskirtma amacli
Siz en iyisi forumda girip giremeyeceğim yerlerin bir listesini yapın ona göre yazayım oldu mu? Tekelinizde burası belli ki.
Geldiğin yere git başka ihsan istemezSiz en iyisi forumda girip giremeyeceğim yerlerin bir listesini yapın ona göre yazayım oldu mu? Tekelinizde burası belli ki.
Ortaya laf atinca herkese de cevap hakkı doğuyor öyle değil mi? en kimi seçtin mesela gelip yandaş olsun msjlarını begensin diye? Hmm çok da şaapmamak lazim zira herşey ortadaMesela senle hic alakasi yokken ustune alinip niye daldin konuya? Seni mi seçtiler yoksa pikacu?
gercekten bu sofrayi bir gunde tek basina hazirlayamaz misiniz? Ben iki cocukla cikaririm bunu.
Valla bu yarismalarda ne isiniz var o zaman diyesim geldi![]()
Allah aşkına karni yarik pilav ve corbayla mi cacik yapmaya halin kalmadi.? kendinden pay bicip baskalari yetistiremez diye dusunmen abesle istigal. Cogu insan günlük 3 cesit yapiyor zaten.
Hee bi de baklava varmış. O da cok cok bi saatlik is.
Sorun yok oyna devammm![]()
Size katılıyorum. Becerikli bi kadın rahatlıkla böyle bi sofra kurar. Yemek külturumuz corba ana yemek zeytinyaglilar pilavlar ara sicaklar tatlilardan olusuyor. Bir iftar sofrası,helede yarisma icin bu kadar özendiğim bir sofrada eksik olmaması gerektiğini düsündüm. Yani boregi acmak bile sadece yarım saatimi aldı. Sizin gibi becerikli kadınları görmek beni cok sevindirdi. :)))
Merhabalar über ev hanımları sizi..Ahahahahah görün bakalim. Sali gunu iftar davetim var çarşamba konuyu acarim
Hahahah espri yaptı bal kabağıMudavim derken tekelimizde demek istemis zaten arkadas :)
Buyuk konseyden otani cikmis
Harcayalimmm afsghjjf