- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.921
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Actim hasladim pisirdimya ben atim kendiiiimi atiiim ne guzel masan yemeklerin. dogru soyle kiz o hamuru sen mi actinevet dersen atcam kendimi hiiih
istemez hiiih hic kisknmadim daActim hasladim pisirdimama atma kendini bi yere
gel sanada acarim
![]()
Bu yas miistemez hiiih hic kisknmadim dasen bu yasta nerden igrendin yaaa :/
havaya vak havaya ay sinir oldum ben evlenince ogrendim yemkleri tam da ogrenmis sayilmamBu yas mikiz yaslandim ben
12 yasimdan beri ne baklavalar actim bi bilsen
![]()
Yok kiz hava atmiyorum cok mutevaziyim benhavaya vak havaya ay sinir oldum ben evlenince ogrendim yemkleri tam da ogrenmis sayilmam![]()
burcun ne soyle hemen bnde gecis ypcam o burcaYok kiz hava atmiyorum cok mutevaziyim benbelki burcumdan dolayi bilmem ama yemek ypmak hobim benim stresimi aliyor
![]()
Hahahah.burcun ne soyle hemen bnde gecis ypcam o burca
bu daha bi enteresanHahahah.yengecim canim ben:)senin ne
Hadi yaaa ciddi misinbu daha bi enteresan![]()
bende yengecimdir herseye aglarim![]()
ben pek evmiyom ya aslinda ilkzmnlar coook ogrenmeye aciktim bktim benim koca donup dolasip ayni yemekleri istiyor biraktim artik ugrasmiyim bende :)Hadi yaaa ciddi misine bende cok aglarim ama yemekte yaparim yanii
![]()
Iyi bari canim:) ama gzuel ugras benceben pek evmiyom ya aslinda ilkzmnlar coook ogrenmeye aciktim bktim benim koca donup dolasip ayni yemekleri istiyor biraktim artik ugrasmiyim bende :)
bakalim :)Iyi bari canim:) ama gzuel ugras bence![]()