- 21 Şubat 2017
- 114
- 193
- 18
haha cok komikYok kiz latife yapiyorum
Cok cok tesekkur ederimEllerine sağlık harika bir masa olmuş
Evet evet sen ara beni boya beni derken gayet terbiyeli ve edepliydin ben b.k diyince aslimi gizleyemiyor oldum. Hadi ordanEvetttt takke düştü kel göründü. Insan ne yaparsa yapsın aslını gizleyemiyor. Alkışlarla ugurluyoruz
Seninle de banin açıldıktan sonra ozel olarak ilgileneceğim.Asıl mesele site,asıl mesele Kazen'in arkadaşlarının üyeliğini iptal etmesi,asıl mesele siyasetten bizlerin olması.
M Mitsuomi seni gerçekten savunduklarından ,sana sahip çıktıklarından değil yani yazışmaları
Katılsın bakalım Karanfil nasıl daha önce uğramayıp sırf Shape size sahip çıktı diye gelip destek için mesaj atıp oy verdiyseniz ,yine yaparsınız
Bizim takıldığımız noktayı anlamamışlar veya anlamak istememişler Ootani ben sana arka plandan yazayım en iyisi
Asıl mesele site,asıl mesele Kazen'in arkadaşlarının üyeliğini iptal etmesi,asıl mesele siyasetten bizlerin olması.
M Mitsuomi seni gerçekten savunduklarından ,sana sahip çıktıklarından değil yani yazışmaları
Katılsın bakalım Karanfil nasıl daha önce uğramayıp sırf Shape size sahip çıktı diye gelip destek için mesaj atıp oy verdiyseniz ,yine yaparsınız
Bizim takıldığımız noktayı anlamamışlar veya anlamak istememişler Ootani ben sana arka plandan yazayım en iyisi
Kız sen sessiz sakın uyeydin , ne zaman böyle oldun yahuHepimizin ceza almasını sırf bu yorumu yapmak için mi bekledin?
Saçma ithamlarını keşke kendine saklasaydın,bu kadar güldürmeseydin.
Asıl mesele Kazen in arkadaşlarımızı atmış olması olsaydı
Bu konuda gelir kendisine çıkışırdık değil mi?
Bundan ala fırsat mı olurdu, hazır sizde bilenmişken :/ asaşfsbfaç
Neyse
Seni yadırgamıyorum, yapabileceğin en iyi mantık örmesi bu kadar olmuş. Anlıyorum.
Ama evet değinmek istediğim bir nokta oldu kendi adıma.
O da iki yüzlü tavrınız.
Bizim meselede eleştirdiğiniz tutumumuzu, kendinize gelince mübah görmeniz.
Yani ne atılan arkadaşlarım nede yönetici mesele.
Mesele sizin başkasına olunca la la lo yapışınız, kendinize gelince
bunda bir sakınca görmemeniz. Ok.
Karanfilin gelip bana başarılar dilemesi, oy vermesi..
Bunun sizinle olan ilgisi nedir mesela, geri dönüşü ne oldu size en çok bunu merak ettim?
Hayır yani burada al gülüm ver gülüm yapan üyelerin başını çeken zaten sen ve tayfan...
Biz yaparız ama siz yaparsanız olmaz mı diyorsun olay nee?
Daha en son kategoride birinci belli değilken başladınız
Verilen oylara inanamıyorum, şoktayım, hiç böyle bir oylama beklemiyordum
En çok x hak ediyor aslında, en çok o katıldı
En çok o emek verdi demeye...
Siz kimi istiyorsanız söyleyin direk o 1. ilan edilsin, nasıl olsa size göre üyeler için değil, müdavimler için
Yapılıyor bu yarışma.
İstediğiniz yarışmacıyı yüceltip, istediğiniz yarışmacıya belalar okutabiliyorsanız bunu da yaparsınız.
Sizin takıldığınız noktayı inan buradan bizde dahil herkes çok net anladı.
Gerçi saldırıya geçmeyi takılınan nokta olarak ele almana da gülmedim değil.
O kadar iyi niyetlisin ki
Tek tek atağa geçen arkadaşlarına gelip (bu mevzuyu zaten hiç konuşmamışsınız gibi)
-Yaniii şeyy bende 38 yaşında bir kadın olarak böyle bir sofra hazırlayamam diyerek
ortayı bulmaya çalıştın aslında.
hahaha
Biraz insani yaklaşsaydın da gelip mübarek ay, öyle düşünüyoruz ama bilemeyiz
Kendisi hazırlamışsa eğer çok büyük günah deseydin. Ortayı bulsaydın.
Kışkırtıcı yazanlara ayıp ediyorsunuz deseydin.
Ama diyemezdin çünkü kenkeytaların sonuçta değil mi?
Şimdi sizin gelip burada sadece ithamlarla bir arkadaşımızı rencide edip, karalamaya yönelik olan tavrınız mı daha çirkindi
Yoksa size göre bizim aslında onu savunmak istemeyip te savunuyor oluşumuz mu?
Arka planda Ootani ye bunları da yaz. Belki anlar seni...
Kız sen sessiz sakın uyeydin , ne zaman böyle oldun yahu
Zaten ikisi aynı şey dimi? zeka fışkırıyor ya harcaniyorsun buralarda. Tubitak nasıl kesfedememis seni hayretEvet evet sen ara beni boya beni derken gayet terbiyeli ve edepliydin ben b.k diyince aslimi gizleyemiyor oldum. Hadi ordan
Cok cok tesekkur ederim canimAllahım ya Rabbim insanların vücudu nasıl taşıyor ki bu şekil kötü kalbi...
konu sahibi arkadaşım sofran çok güzel...Hak eden kazansın inşallah...ayrıca hiç bi şekil şu sohbetlere katılmadığın için de alkışlarım...
En güzel yorum bu bence. . Ama konu ödül değil bence. .Ödülü ne yarışmanın ; ben alıp yollayacağım vallahi en sonunda. İki parça eşya için neler dönmüş burada
Konu hediye olsaydı eğer haklıydınızÖdülü ne yarışmanın ; ben alıp yollayacağım vallahi en sonunda. İki parça eşya için neler dönmüş burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?