- 24 Mart 2009
- 2.535
- 0
- 37
yemek yedim ya şiştim kalkamıyorum =))
benimde aklıma takıldı ama dr.bana tam 1 ay sonra gel dedi.ve bana hiç test vs..yapıcazda demedi.bugün telefon edip randevumu teyit ederken sorucam.zaten tereddütteydim doktor konusunda.değiştirsem mi acaba. üfffffffff dert oldu içime cnm yaaaaa
tatlım sıkma kendini ben biraz erken yaptırdım ama duyduguma göre 14 haftaya kadar yapılıyomş dr gidince söle düşünceni yapılacak tahlil test vs şeyleri önceden öğrenmek istiyorum de belki bilgilendirirler seni canım
dr gitmeyi beklemem ki ben birazdan ararım cnm.aklımda yer etmesinden iyidir.ama bir arkadaşım var yanımda ona yapmamışlar o testi.sadece doğuma yakın bir test yapmışlar adını hatırlamıyor ama..neyse en doğrusu ne gerekiyorsa yaptırmak.
elifcim ben dr gittiğimde daha 13+1 dim yani dr bana 14 haftalıksın dedi buda benim kafamı karıstırdı aslında
sorma cnm aynı şeyi bende yaşadım.en son 5 ocakta dr.a gittim.ve sat 22 ekim hesaplara göre tam 10 haftalık olmalıydı bebeğim.doktor bana yaklaşık 11 haftalık dedi.anlamak mümkün değil.sanırım ultrasondaki verilere göre değerlendiriyorlar.
sat tarihimiz aynı canım benimkide 22 ekim doğumum temmuza geliyor mesela 13haftanın içindeysen yani ben 13+4 şuan aslında bunu 14 olarak alıyorlar yani onlar gününü hesap etmiyolar sanırım yanı 13 girince 14ten gün almış oluyoruz sanırım o yüzden öle diyolar
olabilir cnm bende şuan seninle aynı 13+4.ama tabi ben mesela 13 haftalık hamileyim diyorum :) ben şimdi dr arıyorum bakalım ne diyecek..umarım geç kalmış olmam.dr bana bir tarih verseydi böyle olmazdı.sadece 1 ay sonra gel dedi.üffff
guclubacismile
elifcim ben çıkıyorum müsadenle belim çok ağrıyor nette uzun süre oturamıyorum kendine çok çok iyi bak görüşürüzz
tmm cnm dinlen sen.yorma kendini.ne güzel dinlenebiliyorsunuz bende iş yerindeyim..darısı başıma artıkbu arada dr.aradım üçlü test yapıcaz sana ikiliye gerek görmedim dedi.üçlü test ikili testide kapsıyor.ve arasında sadece 2 haftalık bir süre var dedi.bu yüzden beni ikili test için çağırmamış cnm..görüşmek dileğiyle...
hamile kalmadan önceki halimide koydum albüme kızlarr kilolarım fark ediliyor yaa ufff