Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

tatlım sıkma kendini ben biraz erken yaptırdım ama duyduguma göre 14 haftaya kadar yapılıyomş dr gidince söle düşünceni yapılacak tahlil test vs şeyleri önceden öğrenmek istiyorum de belki bilgilendirirler seni canım

dr gitmeyi beklemem ki ben birazdan ararım cnm.aklımda yer etmesinden iyidir.ama bir arkadaşım var yanımda ona yapmamışlar o testi.sadece doğuma yakın bir test yapmışlar adını hatırlamıyor ama..neyse en doğrusu ne gerekiyorsa yaptırmak.

evet canım ne gerekiyorsa onu yaptırmak eşim bütün testeleri yaptıralım istiyo zamanı gelince üçlü ve dörtlü test gibi

elifcim ben dr gittiğimde daha 13+1 dim yani dr bana 14 haftalıksın dedi buda benim kafamı karıstırdı aslında

elifcim ben dr gittiğimde daha 13+1 dim yani dr bana 14 haftalıksın dedi buda benim kafamı karıstırdı aslında

sorma cnm aynı şeyi bende yaşadım.en son 5 ocakta dr.a gittim.ve sat 22 ekim hesaplara göre tam 10 haftalık olmalıydı bebeğim.doktor bana yaklaşık 11 haftalık dedi.anlamak mümkün değil.sanırım ultrasondaki verilere göre değerlendiriyorlar.

sat tarihimiz aynı canım benimkide 22 ekim doğumum temmuza geliyor mesela 13haftanın içindeysen yani ben 13+4 şuan aslında bunu 14 olarak alıyorlar yani onlar gününü hesap etmiyolar sanırım yanı 13 girince 14ten gün almış oluyoruz sanırım o yüzden öle diyolar

elifcim ben çıkıyorum müsadenle belim çok ağrıyor nette uzun süre oturamıyorum kendine çok çok iyi bak görüşürüzz

olabilir cnm bende şuan seninle aynı 13+4.ama tabi ben mesela 13 haftalık hamileyim diyorum :) ben şimdi dr arıyorum bakalım ne diyecek..umarım geç kalmış olmam.dr bana bir tarih verseydi böyle olmazdı.sadece 1 ay sonra gel dedi.üffff

canını sıkma canım sorana 14 haftalık dicen 14 girdiğindede 15 dicen yani canım canım genelde kntrolleri bir ay sonraya çağırıyolar mesela banada öle dediler ben bir ayı beklemeden gittim yani canım canını sıkma o konuda banada haber dr konustuktan sonra

elifcim ben çıkıyorum müsadenle belim çok ağrıyor nette uzun süre oturamıyorum kendine çok çok iyi bak görüşürüzz

tmm cnm dinlen sen.yorma kendini.ne güzel dinlenebiliyorsunuz bende iş yerindeyim..darısı başıma artık bu arada dr.aradım üçlü test yapıcaz sana ikiliye gerek görmedim dedi.üçlü test ikili testide kapsıyor.ve arasında sadece 2 haftalık bir süre var dedi.bu yüzden beni ikili test için çağırmamış cnm..görüşmek dileğiyle...

üçlüyle ikiliyi aynı gibi o yüzden herkes yaptırmıyor canım kafan rahatlamıştır canım sende akşamları dinlenmeye çalış yorma kendini öptüm görüşürüzz

hamile kalmadan önceki halimide koydum albüme kızlarr kilolarım fark ediliyor yaa ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…