Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hoş geldin canımm nasılsın akide şekerlerimiz nasıl annesi uslularmıı

akide şekerlerimiz dün gece anneciklerini hiiiiçççç uyutmadılar..artık yerleri dar diye kavga mı ettiler yoksa beraber oyun mu oynadılar bilemiyorum ama çok üzdüler beni..hem uyuyamadım hem canım acıdı valla..sabah kalktığımda hala canım yanıyordu..şimdi daha iyiceyim çok şükür..
sen nasılsın tatlım?nasıl geçiyor?

yükledim hadi bakın sileceğim eşimin işyerinde çekmiştik eltimin oğlu kucağımdaki

mavigözlüm nasıl gittin tek arbayla oraya yenibosnadan yukarı yürüdünüzmü aslında orasıda aklımda benim dr kim muane ücreti ne kadar

canım kaynım var ama bekar görümcem var evli ama o oğlunun adını koymamış abisinin adını bende aile büyüklerinin adını koymayacaktım bilenler bilir babam gecen sene mayısta vefat etti dedim böle isimler koyacaksak bende babamın ismini koymak isterim demiştim o yüzden koymayackatık aileden isim ama kaynımıda kırmak istemedim vefat eden abileri 11 yasındayken ölmüş elektirik çarpmasından vefat etmiş onuda çok severmiş kaynım bu yüzden bilmiyorum eşim bu isim üzerinde duruyor adı murat kaan olacak büyük ihtimall

ahh yaramzlar iki tane olunca birbirleriyle oynuyolardır annesi ama dikkat et kavgayıda çok eder ikizler kendimden biliyorum ben ikizimle çok kavga ederdimm :)
bizde iyiyiz oğlusumla çok şükür canım

iyi olru canım iyi olur bu arada başın sağolsun neyse bidaha olurusa bebeğin sende baban adını koyarsın inşallah

mavigözlüm nasıl gittin tek arbayla oraya yenibosnadan yukarı yürüdünüzmü aslında orasıda aklımda benim dr kim muane ücreti ne kadar

canım çift katlı araba denk geldi bize yoksa metrobusle gidicektik metrobüsle iki arabayla gidiliyor biz çobanceşmede indik hastane çobançeşmede yenibosnada insaydik baya yürüyecektik çobançeşme duragında inip karsıya geçtik ordan direk yürükdük çabonçeşmeden gitmek daha yakın sana tavsiyem gitmeyi düşürsen eğer dr telefonla rendavu aldık bize arzu hanıma randevu verdiler yani kendimiz özellikle seçmedik arzu dede drum muayene ücreti biraz fazla sadece 35 ytl muayene parası verdik olsun biz bunada razıyız doğum parası çok olacagından varsın muayene ücreti çok olsun dedik napalım

mavi gözlüm hayırlı olsun bakalım sonuna kadar inşallah memnun kalırsın hastane nasıl kalabalıkmı randevunda cok bekledinizmi peki

dur kız silme eleynada görsün sezeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…