Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ben evleneli iki sene oldu şu anda 6 aydan beri istiyorum olmadı dr gittim yumurtalık takibine aldı yumurtam var ama istenilen olgunlukta değil klomen verdi bakalım rabbimin izniyle inşallah olgunlaşır

senin için dua yapcam inşallah yarın pozitif sonuç alırsın ve burda bizimle paylaşırsın

ben evleneli iki sene oldu şu anda 6 aydan beri istiyorum olmadı dr gittim yumurtalık takibine aldı yumurtam var ama istenilen olgunlukta değil klomen verdi bakalım rabbimin izniyle inşallah olgunlaşır

canım ben bu ay klomenle bal tarçın karısımı yaptım yedim benim yumurtlama geç oluyo 18 ci günüm gibi bu ay ondördüncü günü gittiğimde doktora istenilen boyuta gelmiş dedi doktor hemen iğne yaptı inşallah senin tedavinde iyi gider hemen hamile kalırsın yerimseniben yerimseniben

senin için dua yapcam inşallah yarın pozitif sonuç alırsın ve burda bizimle paylaşırsın

allah razı olsun canım inşallah yarın verip cuma günü alacağım sonucu ama internetimde en geç yarın kapanacak galiba başka eve taşınıyorumda canım inşallah pazar günü güzel haberler veririm size bu arada sen ismini yazdırdınmı canım umut listemize yerimseniben yerimseniben

inşallah ilk tedavinmi daha önce yaptınmı

evliliğimiz ikinci yılı olmadan gitmiştim doktora bişey yok dedi doktor üç aydır tekrar başladım gitmeye iki ay yumurtlama olmadı canım bende bu ay oldu çok şükür

istersen yazdır canım beryal diye bir arkadaş var ona söylersen yazar canım

aayyyy senin adına sevindim inşallah günü gelmiştir inşallah hamişsin .gününü falan geçtinmi canım

[/QUOTE][/QUOTE]

rabbim bu ay beni ve listedeki bütün arkadaşları umut listesinden hamileler listesine geçmeyi nasip eyle.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aayyyy senin adına sevindim inşallah günü gelmiştir inşallah hamişsin .gününü falan geçtinmi canım

hayır canım günüm pazartesi ama doktor biraz umutlu konusunca bende heyecandan erken yaptırmak istiyorum bekledikce sitrese giriyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sitres yapa canım biliyosun en büyük düşmanımız o oluruna ver kafanı takma dicem ama oda insanın elinde değil eğer mevlam bu ay nasip ettiyse olucak öyle düşün herşen yaratanın izniyle mevlam neylerse güzel eyler

hayyum canım benim çıkmam gerek eşim geldi sonra yine görüşürüz inşallah kendine çok iyi bak allaha emanet ol canım Şeniz

haklısın canım ama sitres yapmamak elde değil inşallah sonra uzun uzun konusma fırsatımız olur seninle inşallah canım

ben geldim gene
hayyum bacı hoşgeldin a.s.
hatocum dilerim duan gerçek olsun rabbim yüzünü güldürsün :Saruboceq::Saruboceq:
benim umut tükendi bişe yok bu ay galiba göğüslerime resmen elleyemiyorum kasıklarımda başladı ağrımaya çokta gerginim çocuklara çığırıp duruyorum küçük yeğen sürekli ağlıyo bende dayanamıyorum alışmışım sessizliğe eniştem diyo kadın çocuktan vazgeççek biz vazgeçsek nolur zaten olmuyo salla gitsin ya biz bölede mutluyuz rabbim hayırlısı ne zaman ise ozaman verecek zaten
pazartesiden itibaren burdayım rabbimin izniyle gerçi pazartesi ev temizlemekle geçecek ama olsun sakin olucam en azından çok işim var ama yaa şimdiden strese girdim
özledim sizi yaf olumunekankayizsmile

valla doğru söylüyon sibel bacı hatice kardeşin inşallah yüzü gülecek inşallah doğru dion kız amannn ben hele hiç ümidim yokkkk ama hayırlısı bende ösledim sizleri yavvvvvvv hele akşamları geliyom kimseler yok ne gelen var nede giden çok ösledim hepinizi ama gelin artık olmaski böylelmaz:lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…