Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

çok yorgunum çookkk beynim resmen zonkluyo çocuk ağlama sesinden
bu arada acaip kar var burda dün geceden beri durmadı halada yağıyo elektrikler gidiyo sürekli

kıslar yarın kan testi yaptıracağım bana dua edin ya sonucu cuma günü alacağım çok korkuyorum yaa eğer hamile değilsem düşünmek dahi istemiyorum
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım ben bu ay çatlatma iğnesi oldum evet tedavi görüyorum.bu ay oyüzden çok heyecanlıyım ben beş yıla girdi evliyim evlendiğimden beri istiyorum bebek ama demekki daha zamanı var bakalım bu ay sonuc ne olacak

inşallah canım allah her isteyene verir . en büyük silahımız dua onunla açılmayacak kapı yok rabbim inşallah boşa çıkarmaz emeklerini inşallah o heyecanı sevgiyi sende yaşarsın.

inşallah canım allah her isteyene verir . en büyük silahımız dua onunla açılmayacak kapı yok rabbim inşallah boşa çıkarmaz emeklerini inşallah o heyecanı sevgiyi sende yaşarsın.

amin canım inşallah isteyen herkes yaşar :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…