Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği
çok yorgunum çookkk beynim resmen zonkluyo çocuk ağlama sesinden bu arada acaip kar var burda dün geceden beri durmadı halada yağıyo elektrikler gidiyo sürekli
kıslar yarın kan testi yaptıracağım bana dua edin ya sonucu cuma günü alacağım çok korkuyorum yaa eğer hamile değilsem düşünmek dahi istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım ben bu ay çatlatma iğnesi oldum evet tedavi görüyorum.bu ay oyüzden çok heyecanlıyım ben beş yıla girdi evliyim evlendiğimden beri istiyorum bebek ama demekki daha zamanı var bakalım bu ay sonuc ne olacak
inşallah canım allah her isteyene verir . en büyük silahımız dua onunla açılmayacak kapı yok rabbim inşallah boşa çıkarmaz emeklerini inşallah o heyecanı sevgiyi sende yaşarsın.
inşallah canım allah her isteyene verir . en büyük silahımız dua onunla açılmayacak kapı yok rabbim inşallah boşa çıkarmaz emeklerini inşallah o heyecanı sevgiyi sende yaşarsın.