Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

avatar olarak koydum bi tane teyzeleri yağızımı sonra boş zamanımda koyarım diğer resimlerinide....

herkese günaydın...güzel bir hafta diliyorum...

mutluyum canım günaydın nasılsın? bebişimiz nasıl?

teşekkür ederim hakça iyiyiz bebişimi de iyi yarın şeker yüklemem var biraz tedirginim

canım benim rahat ol birşey çıkmaz. daha önce yaptırdın mı ilk mi olacak?

ilk olacak bide ailede şeker hastası var dayımı şekerden kaybettim teyzemde senelerdir şeker hastası direk 100 lük yapacaklar bakalım hayırlısı

ilk olacak bide ailede şeker hastası var dayımı şekerden kaybettim teyzemde senelerdir şeker hastası direk 100 lük yapacaklar bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun canım sen içini ferah tut. dayın içinde üzüldüm başın sağolsun,teyzenede geçmiş olsun. mutluyum canım giderken yanına limon al,hazırlarken içine limon koyarlarsa çok iyi oluyor aynı limonata gibi aklında bulunsun.

hayırlısı olsun canım sen içini ferah tut. dayın içinde üzüldüm başın sağolsun,teyzenede geçmiş olsun. mutluyum canım giderken yanına limon al,hazırlarken içine limon koyarlarsa çok iyi oluyor aynı limonata gibi aklında bulunsun.

tamam canım çok saol limonu alayım yanıma doğru diyosun:1hug:

mutluyum ben çıkıyorum görüşmek üzere.dikkat et kendine ve bebişine...

kafamçokkarıştı
banada bir arkadaş söylemişti,hatta demişti suda soğuk olursa tam bir limonata diyekaydirigubbakcemile3 ama havalar soğuk dikkat et sen fazla soğuk içme:1hug:

tamam bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak kafamçokkarıştı ay işallah içebilirim kafamçokkarıştı şimdiden midemm bulanmaya başladı guclubacismile

X