Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

sende kendine iyi bak öptüm ikinizi bayyyyyy boshayallersmile

yok canım miden bulanmasın inan limonla çok iyi oluyor.yani ben beğendim beğenenlerde var. güzelde çirkinde olsa bebklerimiz için herşeye değer değil mi:1hug:

görüşmek üzere...

yok canım miden bulanmasın inan limonla çok iyi oluyor.yani ben beğendim beğenenlerde var. güzelde çirkinde olsa bebklerimiz için herşeye değer değil mi:1hug:

görüşmek üzere...

evet hakça bebişim için herşeyi yaparımm ölürüm ona ben olumunekankayizsmile

gnydınnnnnnnnnnn teyzoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sölimmmi sölimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kıslar pazar günü taşınıyorum cuma günü kandan hamile olup olmadığına baktıracağım.eğer hamileysem tedbirimi alayım diye bişeye karısmam taşınırken zaten karısmıycamda ama ben duramam kendi elimle düzliycem illa yoksa içim rahat etmiyo.cuma günü hemen gelse yaaaaaaaaa

kıslar pazar günü taşınıyorum cuma günü kandan hamile olup olmadığına baktıracağım.eğer hamileysem tedbirimi alayım diye bişeye karısmam taşınırken zaten karısmıycamda ama ben duramam kendi elimle düzliycem illa yoksa içim rahat etmiyo.cuma günü hemen gelse yaaaaaaaaa

yeni ev mi aldın hayırdır bu kış günü kız

ay ben zaten adanadan ev almak istemiyorum eşim eve yazılalım dedi zor vazgeçirdim.mersinden alalım bari diyorum

işallah oda olur canım benim ya kendini yorma emi :1hug:

hayırlısı canım dikkat etmeye çalışacağım kendime ablamlar gelecek zaten arkadaşlarda var bana iş kalmaz galiba ama insanın kendi evi olunca herseyi kendi düzlemek istiyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hayırlısı canım dikkat etmeye çalışacağım kendime ablamlar gelecek zaten arkadaşlarda var bana iş kalmaz galiba ama insanın kendi evi olunca herseyi kendi düzlemek istiyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

haklısın canım :lepi::lepi::lepi::lepi::roflol::roflol::roflol:

selam kızlar ben 1hafta falan giremicem ablam geldi eniştem pcme el koydu 2dk kaptım boşlukta uğrarım böle arada mucuka hepinizeee

X