Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği
evet kız görevimim aldın artık bende sık gelmemeye karar verdim bebekten geçtimde adet bilem olamıyorummmmmm ey güzel rabbim sen duy sesimiz sabretmekten bebeklerimiz gelecek nasıl olsa birgün gelecek die beklemekten başka çare yok :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tamam canım ben çok mu geliyom bilmem benden başka nerdeyse kimseler gelmiyor galiba çok takıyom aslında takıyommu takamıyommu bende bilmiyorum :1no2::1no2:
tamam canım ben çok mu geliyom bilmem benden başka nerdeyse kimseler gelmiyor galiba çok takıyom aslında takıyommu takamıyommu bende bilmiyorum :1no2::1no2:
canım seni çok iyi anladım gecen ay adetim beş gün gecikti kafayı yemiştim ya adet düzensizliği oldu diye çok zormus ya bide sinir sitres yapıyo olmamak