Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ayyyyyyyy kızlar kusura bakmayım slm vermeden daldım sinemin içinden çıktığı durumun ne olduğunu merak ettimde

topiğin güvenlik görevlisi oldum bugünlerde aysenın işine el koydum
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

evet kız görevimim aldın artık bende sık gelmemeye karar verdim bebekten geçtimde adet bilem olamıyorummmmmm ey güzel rabbim sen duy sesimiz sabretmekten bebeklerimiz gelecek nasıl olsa birgün gelecek die beklemekten başka çare yok :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hb canım nasılsın senin görevini ben devr almıstım

tamam canım ben çok mu geliyom bilmem benden başka nerdeyse kimseler gelmiyor galiba çok takıyom aslında takıyommu takamıyommu bende bilmiyorum :1no2::1no2:

eee sen nasılsın canım zaman geçmek bilmiyor demi canım hemencik geçer inşallah aslında hatırlatmasam olurdu ya napım merak ediyommmmmm

of canım sayfam dondu kaldı ya sinir oluyorum ya deli etti beni.evet canım zaman geçmiyo

of canım sayfam dondu kaldı ya sinir oluyorum ya deli etti beni.evet canım zaman geçmiyo

canım sayfalar zor açılıyor ama hemen ikide bir olmuyor geçer canım hiç merak etme senbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canım seni çok iyi anladım gecen ay adetim beş gün gecikti kafayı yemiştim ya adet düzensizliği oldu diye çok zormus ya bide sinir sitres yapıyo olmamak

X