Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ayse canım sen ilaç kullanıyomusun adet olmak için

canım ben tiroite bakıtıyom önce onu tedavisini olup doğum doktoruna öyle başlcaz ya şimdiki doktor vermiyor kendiliğinden gelsin die bekliyoz aman bakma sen bana olur belkiyalmaz:lmaz:

canım seni çok iyi anladım gecen ay adetim beş gün gecikti kafayı yemiştim ya adet düzensizliği oldu diye çok zormus ya bide sinir sitres yapıyo olmamak

yani o zaman benim iyi canım varmış desene deli olmamak öfffffffffffffffff hatice yaaaaaaaaaaaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

evet canım ya sende okadar sinir sitres yapmıyo galiba ben kafayı yiyodum ya.ilaçlarda doktorda bahane aslında olacağı varsa oluyo zaten

evet canım ya sende okadar sinir sitres yapmıyo galiba ben kafayı yiyodum ya.ilaçlarda doktorda bahane aslında olacağı varsa oluyo zaten

ya tiroit var hormon bozukluğu var kilo desen zorla veriyoz adet te hiç düzen sıkıntı geçim derdi stres zaten hiç öte gitmiyorguclubacismileguclubacismile

bugün hiç gelende yok hatice aksilik ikimzde bekçiyiz buraların

evet canım kımse gelmiyo.bu arada ben evimi değiştireceğim canım yarın emlakçıları gezecek eşimle kaynım ev bulursak hemen tasınacağım internetim kablolu tv taşıma sırasında hemen açılmayabilir ay ben neyapacağım ozaman duyanda yarın tasınacağım zanneder

hele hayırlısıyla bi evi bulunda ondan sora derdine düş canım sende çok olsa iki gün görüşemiyiz sen bize bakmada kendine dikkat et canım yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biraz gelimde sizde kalayım canım konyada iyi kar yağar kartopu oynarız ama konya çok soğuk yaa ben dayanamam oranın soğuna galiba

tamam canım sen dediğim gibi pirofilinede yazdmım bakma sen ben çıkarım hadi sinir olma güzelim e hadi onla uğraşma var bi aksilik işte geçer

canım uykum geldi ben çıkayım artık kendine çok iyi bak hayırlı geceler

biraz gelimde sizde kalayım canım konyada iyi kar yağar kartopu oynarız ama konya çok soğuk yaa ben dayanamam oranın soğuna galiba

kız inanmassın bu sene hiç kar yağmadı buraya ama manyak soğuk var e sen gel yinede ben senimi üşütcem sobayı yakar yanıa oturdurum seni bide battanie sana ohh mışıl mışıl sana dedğime bakma kendime hiç sıra gelmez yatmak için sağolsun validem dibinden kalkmas ama gel buyur valla kapım sonuna kadar açıkbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

sanada canım sende kendine iyi bak bende biraz gezinip çıkarım şimdi kızlar söylüm gündüzleri zaten pek gelemiyom artık akşamlarıda arada bi gelmek istiyom canlarım ama ne kadar dayanırım bilemem bybyyyyyy

31/01/2010 PAZAR

SAAT: 13:00

HAMıLELERıMıZ CıCı ANNELERıMıZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.chen :__________________ 5 MAYIS ___________ ERKEK __________
2.yeb2004: _______________ 12 MAYIS ___________ ERKEK __________
3.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ _____________
4.firdevs2006: _____________ 6 MAYIS ___________ ERKEK __________
5.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS ___________
6.burcinn: _______________ 28 MAYIS ___________ ERKEK VE KIZ ___
7.megryann : _____________ 7 HAZıRAN _________ KIZ ______________
8.elif_ba: ________________ 22 HAZıRAN _________
9.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
10.k.a.y.r.a. : ____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
11.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
12.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK
13.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
14.sirrinenur : ____________ 14 AĞUSTOS ________
15.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
16.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
17.huzeyfe:______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK
18.abyosun:_____________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
19.sinemis84:_____________ 20 EYLÜL __________ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
20.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
21.olcayelis:_______________
21.gize:__________________ 15 EKıM ____________
22.sumos23:______________ 19EKıM_____________
23.mavı_gozlü_____________ 22 EKıM ____________
24.papatya0________________30 KASIM ___________
25:mopsy__________________ 2 ARALIK___________
26:tuugbaa_29 ___________________________________
27.elif..timureren ____________ 22 EKıM

UMUT LıSTESı

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.haksever:
8.orays
9.sulezehra:
10.rufeyde serra
11:&ayla&:
12.bilgen35:
13.dyd
14.marbley
15.bahçem
16.elchin.
17.vale14 (osmaniye 80)
18,bitte
19.mercanayse
21.gelevera
22.cmrm:
23.asimira
24.xaysex
25.bels41
36.azra2
27.umutlu16
28:isolde
29:eleyna
30:rozalin
31.sekerkiz67
32.zulu

NOT : DOĞUM YAPANLARI SıLDıM BıLGıNıZ OLSUN

KIZLAR BEN GELDıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LıSTEYı GÜNCELLEDıM

UZUN SÜRE TOPıĞE GELMEYENLERı SıLECEĞıM

Son düzenleme:
canlarım selamlar
iyi pazarlar herkese

canım merhaba sanada iyi pazarlar. nasılsın? doruk paşamız nasıl? Eylül uyuyordu bende herkese bir merhaba diyeyim dedim ama şimdi uyandı:)) görüşmek üzere. kendine ve paşamıza iyi bak...

herkese merhaba iyi Pazarlar..görüşmek üzere... ben geldim ve çıkıyorum.

canım merhaba sanada iyi pazarlar. nasılsın? doruk paşamız nasıl? Eylül uyuyordu bende herkese bir merhaba diyeyim dedim ama şimdi uyandı:)) görüşmek üzere. kendine ve paşamıza iyi bak...

canım benim
özledik seni
doruk iyi uyuyor.
eylülü öpüyorum kocaman

kızlar nasılsınız benim kafamı kaşıyacak vaktim yok oğlum sağolsun pek hareketli.sizleri çok özledim hepinizi öpüyorum arada ugrarım bir ara resimlerinide koyucam oğluşumun.iyi akşamlar hepinize ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…