Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

hayırlı akşamlar kıslar bugün saat dörde sonucumu aldım internetim gitti ama yazamadım size büyük ihtimal hamilesin dedi doktor yumurtlamısım ve gecen ay seviyen ikiydi bu ay elli dokuz olmus çok yukselmiş dedi kıslar dua edin bana çok sevinçliyim ama adet tarihine kadar bekle dedi doktor.ama kesin gibi konustu seviyen çok yuksek dedi dikkat et kendine dedi

kıslar ya elli dokuz ne demek anlamadım bilen varsa cevaplasın lütfen ya çok heyecanlıyım sevincimin hüsrana dönmesinden korkuyorum

kıslar çatlatma iğnesi değerlerimi yuksek çıkarmısmıdır.ama doktor öyle olsa söylerdi dimi aklıma geldi şimdi 5 ile 50 arası 3 haftalık oluyomus benim değerim 59 dedi değere dedi doktor galiba

hayırlı akşamlar kıslar bugün saat dörde sonucumu aldım internetim gitti ama yazamadım size büyük ihtimal hamilesin dedi doktor yumurtlamısım ve gecen ay seviyen ikiydi bu ay elli dokuz olmus çok yukselmiş dedi kıslar dua edin bana çok sevinçliyim ama adet tarihine kadar bekle dedi doktor.ama kesin gibi konustu seviyen çok yuksek dedi dikkat et kendine dedi

ayy ne güzel bi haber buu
inşallah allahım inşallah hamilesindirr ayy çok heyecanlandım şimdi
ne kadar var adetine
ayy inşallah rüyam gerçek olur inşallah sana kısmettir yaa :Saruboceq::Saruboceq:

diğer dediklerin hakkında bilgim yok
kızz birden bütün ağrımı unuttum yaa inşallah doktorun ihtimali doğrudur yaa
hevesimiz kursağımızda kalmasın rabbimm :Saruboceq::Saruboceq:

canım adet tarihim ayın sekizine bugün 21 ci günüm inşallah canım ya heyecanlandım ama korkuyorumda çatlatma iğnesindemi yuksek çıktı diye

kan testimi yapmıştıkii kan testi 59mu ayy hiçte anlamamki ama 50nin üstünde çıkınca hamile dir diyolar hep
adetine kaç gün varki ptesi git bidaha yaptır kan testii

diğer dediklerin hakkında bilgim yok
kızz birden bütün ağrımı unuttum yaa inşallah doktorun ihtimali doğrudur yaa
hevesimiz kursağımızda kalmasın rabbimm :Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah cümlemize nasip eylesin rabbim meleklerimizi

canım adet tarihim ayın sekizine bugün 21 ci günüm inşallah canım ya heyecanlandım ama korkuyorumda çatlatma iğnesindemi yuksek çıktı diye

inşallah bebiştendir değerin yüksekliği belirtin falan varmı
8ine daha çok var yaa ptesi bidaha kan testi yaptır bence
ufff inşallah yaa ya nedense ayşe ve senin hamile haberini almayı çok istiyorum zaten ne zman rüya görsem hiç kendime değil sana ve ayşeye dua ediyorum nedense kendime hiç ümit vermiyorum
bekleme ayın 8ini ptesi kan tahlili yaptır gene

geçen günkü rüyam geçti dün bidaha gördüm üzülüyodum off kimseye çıkmıckmı diye
ayy meraktan çatlıcam haa

inşallah bebiştendir değerin yüksekliği belirtin falan varmı
8ine daha çok var yaa ptesi bidaha kan testi yaptır bence
ufff inşallah yaa ya nedense ayşe ve senin hamile haberini almayı çok istiyorum zaten ne zman rüya görsem hiç kendime değil sana ve ayşeye dua ediyorum nedense kendime hiç ümit vermiyorum
bekleme ayın 8ini ptesi kan tahlili yaptır gene

belirrtimi bilmiyorum ama belim çok ağrıyo akıntım var mide bulantım var ara ara midem ekşiyo bide korkuyorum ya değerimin geri düşmesinden ayın sekizini nasıl bekliycem bilmmiyorum

bide doktoruma sordum çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki diyomus bazı doktorlar dedim oda olurmu öyle şey dedi hadi erken çatlarsa yumurtalar boşa gider iğne dedi.iğneyi yaptığın akşam ve ondan sonrakı üç gün daha hergün ilişki olması gerek dedi bende öyle yapmıstım şansını artırır kaçırmassın dedi

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ALLAHIM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE
HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜZÜ RAZI EYLE :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah bebektendir o belirtiler
daha önce oluyomuydu
bende mesela 3gündür feci kasık batması mide bulantısı aşırı halsizlik sürekli uyku hali baş dönmesi hepsi var ama ben bunlrın hepsini üşüttüğüm için ona yoruyorum çünkü her ay oluyo kasık ağrısı ve mide bulantısı
baş dönmesi ve sürekli yorgunluk ve uyku haline anlam veremedim bugün okadar kötüydümki
kocam gelip yaptı yemeği falan şimdi senin haberi alınca
yeminle kendime geldim yaa:lepi:

ay canım inşallah bu rüyandada ben hamile kalmısımdır :Saruboceq: :Saruboceq:

bu çatlatma iğnesi falan bahsediyodunya hep
bu sabah kalktığımda rüyamı hatırladım ve ister inan ister inanma inşallah hato dur dedim:Saruboceq::Saruboceq:

offf nerde diğer kızlar ayşe falanda denk gelmiyorum kaç gündür msndede yok senin haberin varmı kayganasımı çıktı acaba hastaneden gelen giden varsa giremiyodur nete

X