Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

kızlar açık görünüyosunuz ama yoksunuz nerdesiniz huuuuuuuuuuu :hulya:

hayırlı cumalar dualarınızda banada yer verin öptüm annem yanmıştıya hastaneye yatırmışlar 3. derece derisi soyuluomuş galiba 3. gün mikrop kapmasın die yarın yada pazar gidicamyanına

hayırlı cumalar dualarınızda banada yer verin öptüm annem yanmıştıya hastaneye yatırmışlar 3. derece derisi soyuluomuş galiba 3. gün mikrop kapmasın die yarın yada pazar gidicamyanına

seninde cuman mübarek olsun canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
allah yardımcınız olsun a.e.o

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm yaa maaşallah bebişin çok tatlı.Allah'a emanet olun hepiniz.şimdi resimlerine baktımda kocaman olmuş annesi.bu arada bence oğlun sana çok benziyor :emir_bebek: kimseler yok bu akşam sana iyi akşamlar cnm bende artık çıkıyorum eve gitme vakti geliyor..kocaman öptüm cnm oğluşunuda senide opuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlarrr herkese selam olsun çoktandır yoktum ama geldimmmmm nasılsınız bakalım

cnm yaa maaşallah bebişin çok tatlı.Allah'a emanet olun hepiniz.şimdi resimlerine baktımda kocaman olmuş annesi.bu arada bence oğlun sana çok benziyor :emir_bebek: kimseler yok bu akşam sana iyi akşamlar cnm bende artık çıkıyorum eve gitme vakti geliyor..kocaman öptüm cnm oğluşunuda senide opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim .doğduğu zaman bana dahada çok benziyordu ama şimdi babasını da andırıyor.
ama çapkınlığı tabiki babası yerimseniben

X