Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, xaysex+

selammmmmmmmmmmmmmmm kızlar nie kimseler yokki yaaaaaaaaaa

benim kadar yorgun ve uykusuz olan varmı acep ama hala ayaktayım hayret kocamsız yatamıyorum onunda işi var mirmirmirmir

iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız şekerler daha yataktan bilem kalkmamıştır bu cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kalkın

sibelim nasılsın işallah iyisindir nişan nasıl geçti olumunekankayizsmile

kar varmı sizin ordaa burasıı çoookk güzel yaaa camdan dışarsı görünmüyoooo :lepi:

iyim canım söz güzel geçti ama çoooookkk soğuktuuu dondum dondum dondum annemde bisürü azar yedim neden gittim die annemde ordaydı

bişey olmaz bak senin içinde değişiklik oldu sonuçta herzaman o an olmaya bilir hasta olmada gerisi yalanŞeniz

bugün sabah uyandım heryer bembeyaz yuppi dedim üstümü giydim hop dışarı karşıda hemen park gittim karla oynadım

bugün sabah uyandım heryer bembeyaz yuppi dedim üstümü giydim hop dışarı karşıda hemen park gittim karla oynadım

kocama dışarı çıkarbilirmiyim dedim yumruğumu görüyonmu dedi =((
zatürre geçirmiştim ben 2sene önce asla üşümemem lazım risk grubundayım =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…