- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
eliffffffffffffffff kızınmı oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnnnnn canım inşallah benimde ilk bebğim kızzzzzzzzzz olurrrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:e tabi bebeğim olursa allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1no2::1no2::1no2:
slm kızlarr cumanız mubarek olsun dualarınız kabul olsun inş rabbim bugun edilen tüm dualarınız kabul etsin en kısa zamanda hamiş kalmanızı nasip etsğin hamilelerinde doğumlarını sağlıcakla bi avazda yapsın inş aminn
elifcim canım kızın olacakmış çok sevindim senin adınaa bende kızım olsun istiyordum ama darısı ikinci meleğime inş sağlık olsun da dimii
sağol cnm...evet cnm kızım olacak Allah ın izniyle..darısı başına cnmmm :)
canım adıda cok güzel adıyla yaşasın inş çok güzel ismi ben çok sevdim
maviş nasılsın senin oğlanın adı ne olucak merak ettim
elifcim çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah
maviş nasılsın senin oğlanın adı ne olucak merak ettim
elifcim çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah
kızlarr benim canım çok sıkılıyorrr yaa acayip bi his var içimde anlatamamm
bizde çok iyiyiz şükür annemdeydim pek fırsatım olmadıhuzeyfe çok sağol cnmmm..sizler nasılsınız ne zamandır göremedim sizleri burda..
kızlarr benim canım çok sıkılıyorrr yaa acayip bi his var içimde anlatamamm
slm kızlar nasılsınız bi bakıyım napıyo bizim kızlar dedim
elifcim canım kızın olcakmış hayırlı olsun
darısı bize
sağol cnm.Rabbim isteyen herkese sizlerede yaşatsın bu duyguyu.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.darısı tez saatte başınıza...
bizde çok iyiyiz şükür annemdeydim pek fırsatım olmadı
niye canım neyin var canın bişeyemi sıkkın yoksa anlatmak istersen dinleyebilirim
moralim sıfır kızlar bu ayda olmadı
ahh ben bi bilsem anlatıcam aklım bebişimde hiç bişi yapasım gelmiyor hergün rüya görür oldum ama karısık rüyalar uyandıgımda hatırlamıyorum ama rüya yüzünden uyanıyom evde yalnızım dısarı cıkasımda gelmiyorr off bilmiyomki neden canım sıkılıyorr
canım moralini bozma lütfenn olucak en kısa zamanda zamana bırak herseyi düşünme bunları pozitif ol benim hiç ummadıgım anda hamile oldugumu öğrendim seninde öle olacak hiç ummadıgın anda bi bakmışın hamişsin