Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

amin cnmm aminnnn.olur cnm seninde bebeğin olur inş. tez saatte üzülme sakın.bende çok sevindim cnm kızımın olmasına..isminide koyduk teyzesi Münevver Azra olacak kısmetse.Münevver k.validemin annesinin adı.çok istedi bende kırmadım tmm olsun dedim...darısı sizlerin başına kızlar sizin içinde dua edicem...

sağol cnm...evet cnm kızım olacak Allah ın izniyle..darısı başına cnmmm :)

slm alk kızlar nasılsınız geldim ama birazdan gidicem bende hepinizi çok özlicem fırsat buldukca girmeye calışıcam oğlumda çok iyi hareketlerini baya hissediyorum dışardan bakılınca bile sallantısı belli oluyo tekmelediği zaman çok şükür rabbime bu günleride gösterdi bize olmayanlarada her namazımda dua ediyorum bu duyguları yaşatsın diye

maviş nasılsın senin oğlanın adı ne olucak merak ettim
elifcim çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah

maviş nasılsın senin oğlanın adı ne olucak merak ettim
elifcim çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah

allah nasip ederse murat kaan olacak canım kaynım murat istedi babamızda kaan isteyince ikisinide koymaya karar verdik murat rahmetli abisi eşimin o yüzden kaynımı kıramadım

kızlarr benim canım çok sıkılıyorrr yaa acayip bi his var içimde anlatamamm

slm kızlar nasılsınız bi bakıyım napıyo bizim kızlar dedim
elifcim canım kızın olcakmış hayırlı olsun
darısı bize

slm kızlar nasılsınız bi bakıyım napıyo bizim kızlar dedim
elifcim canım kızın olcakmış hayırlı olsun
darısı bize

sağol cnm.Rabbim isteyen herkese sizlerede yaşatsın bu duyguyu.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.darısı tez saatte başınıza...

bizde çok iyiyiz şükür annemdeydim pek fırsatım olmadı

niye canım neyin var canın bişeyemi sıkkın yoksa anlatmak istersen dinleyebilirim

ahh ben bi bilsem anlatıcam aklım bebişimde hiç bişi yapasım gelmiyor hergün rüya görür oldum ama karısık rüyalar uyandıgımda hatırlamıyorum ama rüya yüzünden uyanıyom evde yalnızım dısarı cıkasımda gelmiyorr off bilmiyomki neden canım sıkılıyorr

kızlar benim çıkmam lazım.malum işler beni bekliyor sabahda doktordaydım...kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun ve sakın üzmeyin kendinizi....

moralim sıfır kızlar bu ayda olmadı

canım moralini bozma lütfenn olucak en kısa zamanda zamana bırak herseyi düşünme bunları pozitif ol benim hiç ummadıgım anda hamile oldugumu öğrendim seninde öle olacak hiç ummadıgın anda bi bakmışın hamişsin

o kadar çok düşünme canım uğraşcak başka işler bul kendine
yanlızlıktan sıkılmışsındır belki komşun yokmu bi dolaşta gel

alıştım canım napiyim artık bu ay kür yapmıştımya biraz umutlanmıştım
ama bi süre hiçbişey yapmıcam hiç
yazın memlekete gidip gelim hele
rabbim büyük
inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…