Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

pahalıymış canım ya tam bilmiyorum ama bin tl üstünde galiba
yok canım dün 25 girdim
biraz ara iyi olcak gerçekten enazından kafam rahat olur dimi

bencede yaaa öyle olur kaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrr kimseler yok bende fazla uğramam hepinizi öptümmmmmmm allaha emanet olunnnnnnn kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn:hulya:örgü örücemmmmmmm:hulya::hulya:

selam kıslar grip olmusum ya annem yanımda pazar günü annemle gideceğim iki hafta annemlerde kalacağım

tünaydın kızlar
ben hastaneye gidiyorum kızımı görücemde
inşallah hayırlı haberlerle gelirim hoşçakalın

slm kızlar geldim ama çıkıcam resimlere yaptıgınız yorumlar için teşekkür ederim hepinizee öptüm şimdi çıkmam gerek telefon geldidee hadi allaha emanet olunn

kayracım inş bebişin zamanında gelir dikkat et kendine
neslişimm allah korumuş verilmiş sadakanız varmış çok büyük geçmiş olsun canım yaa
huzeyfe canımm helal olsun sende helal et canım aramızdan ayrılmana üzüldüm arada gir tamam

slm arkadaşlar çoktandır görüşemiyoruz.annem izmire döndüğü içinoğlum tamamen bana kaldı.biraz yaramaz anca idare edebiliyorum tek başıma.doğal olarak bilgisayara bakmam mümkün değil.umarım hayırlı haberler vardır.hepinizi öpüyoruz oğlumla..bizi unutmayın.en kısa zamanda dönerim aranıza inşallah....

slm kızlar nasılsınız ben yoktum evimi taşıdım anca yerleştim ve net anca bağlandı artık aranızdayım çok şükür çok özledim burayı...

bu topiğe ne oldu ya hiçkimse yok.Eskiden bu saatte en hararetli sohbetleri yapardık şimdi ise kimsecikler yok.neyse kendinize iyi bakın byyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…