Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

o kadar çok düşünme canım uğraşcak başka işler bul kendine
yanlızlıktan sıkılmışsındır belki komşun yokmu bi dolaşta gel

canım aile apartmanı sadece ben kiracıyım benle yaşıt kimse yok oturdugum yerde annemle ablam var yakınlar bana ama onlara gittiğimde deişen pek bişi olmuyor hep aynı deişiklik istiyom ben

canım aile apartmanı sadece ben kiracıyım benle yaşıt kimse yok oturdugum yerde annemle ablam var yakınlar bana ama onlara gittiğimde deişen pek bişi olmuyor hep aynı deişiklik istiyom ben

buyur bana gel canım başım üstünde yerin var

buyur bana gel canım başım üstünde yerin var

ahh canım nası isterdim gelip gitmek ama kocam salmaz beni yaa deil sana gelmeyi avcılara bile tek göndermzz beni ahh kocacım ahh senin yüzünden evden çıkamıyom yaww alsanaalsanasmile

ahh canım nası isterdim gelip gitmek ama kocam salmaz beni yaa deil sana gelmeyi avcılara bile tek göndermzz beni ahh kocacım ahh senin yüzünden evden çıkamıyom yaww alsanaalsanasmile

ben küçülçekmecedeyim sen nerdesin kıs

mutluyum,ayse,divinity nerdesiniz kızlar....aaaa bende gelmicem artık topik boşşşş boşuna gelip bekliyoruz klava: klava: klava:

slm kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim allahtan dileğim sizlerede sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah bu arada geliyorum ama denk gelemiyoruz neyse artık başka bir zamana inşallah denk geliriz hadi kızlar ben kaçtım hepinizi çok ama çok özledim kızlarrrrr

tabi hamiş kaldınız burda durup nabıcaksınız hamile topiği olmuştu zaten burası ama zaten rahatça konuşuyoduk konuşuyodunuz neden yeni bi topik açıldıki herkez dağılıyo görüşemiyoruz o zaman başka topiklere benzemiyo bizim topik başka bence dağılmayalın ne konuşcaksak burdan konuşabiliyoruz ama arık biz ayrılalım diyosanız o başka bilemem :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:lmaz:lmaz:lmaz:

arkadaşlar dün adet oldum bunada şüküür hamdolsun olmadığını öğrenince cumartesi günü bali adet olayım die dua ettim çok beklemeden oldum hamdolsun şimdi bakalım pazartesi giderim doktora randövü almayıda unuttum bakalım nolucak neyse hepinizi öpüyorum bu hafta yatılı misfirlerim vardı hala bizdeler ondan giremedim haber vereyim bi bakayım ne var ne yok dedim hadi hoşçakalın hamiş kalın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…