Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

canım sen kür yaptınmı bu ay adetine faydasımı oldu acaba

ben şöyle bişye yapım adetim gelicek gibi oluyordu bi türlü gelmiyordu sanırım kistten dolayı böyle
bende halamın gelini geldi sordu adet oldunmu die bende yokk kız bi türlü olamadım deyince
bana dedi aslan pençesi ve çivanperçemi var bende verim de iç dedi içtim bayağı bi oldu eşimle kaynanam izin vermiyorlar içmeme ne olur ne olmaz die ya
bende hiç cesaret edemem böyle şeylere sen iyi içiyon maşallahbayanssulusmilebayanssulusmile

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya::hulya:
:hulya::hulya:
:hulya:
ne örüyon kız bi gayret böyle cadı seni:eek:lmaz::eek:lmaz:

canım uyuyakaldın galiba ya uykun geldiyse yatta dinlen bariii

ben şöyle bişye yapım adetim gelicek gibi oluyordu bi türlü gelmiyordu sanırım kistten dolayı böyle
bende halamın gelini geldi sordu adet oldunmu die bende yokk kız bi türlü olamadım deyince
bana dedi aslan pençesi ve çivanperçemi var bende verim de iç dedi içtim bayağı bi oldu eşimle kaynanam izin vermiyorlar içmeme ne olur ne olmaz die ya
bende hiç cesaret edemem böyle şeylere sen iyi içiyon maşallahbayanssulusmilebayanssulusmile

canım netten bakmıştımda ben çok faydalıymış bunlar ama işte yinede güvenemiyo insan
ben içiyom valla elime ne geçerse bir ay ara verimde bide soğan içiyim diyorum içe içe bi hal oldum gıı

yok canım ya ne uykusu eşim var yanımda arada bişeyler soruyo cevap veriyorum
küççük avratlara bakıyozda

canım netten bakmıştımda ben çok faydalıymış bunlar ama işte yinede güvenemiyo insan
ben içiyom valla elime ne geçerse bir ay ara verimde bide soğan içiyim diyorum içe içe bi hal oldum gıı

madem başladın buna 3 ay devam et hem soğan kürünüde kist varsa öyle iç valla duygucugm her duydugunuda yapma benim az önceki halamın gelini dediğim kişi ne duyduysa yaptı şimdi kistleri o kadar çoğalmışki kaynanam da bana dedi ayşe öyle her duydgugnu yapma die valla bende şaşatım ne yalan söylümmm:1no2::1no2::1no2:senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok canım ya ne uykusu eşim var yanımda arada bişeyler soruyo cevap veriyorum
küççük avratlara bakıyozda

kız benim yazdıklarımıda görürüdür o zaman gidim bare küççük avratlaramı ayyy merak ettim CADIARZUCADIARZUşimdi küçük avratları valla ben çok meraklıyım hem sana ne soruyor al işte bi soru daha sana:roflol::roflol::roflol:

madem başladın buna 3 ay devam et hem soğan kürünüde kist varsa öyle iç valla duygucugm her duydugunuda yapma benim az önceki halamın gelini dediğim kişi ne duyduysa yaptı şimdi kistleri o kadar çoğalmışki kaynanam da bana dedi ayşe öyle her duydgugnu yapma die valla bende şaşatım ne yalan söylümmm:1no2::1no2::1no2:senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kistim yok canım abovvvv oo zaman içmeyim soğanı ben buna devam edeyim canım
bir yerden patlak verirde allah korusun

kistim yok canım abovvvv oo zaman içmeyim soğanı ben buna devam edeyim canım
bir yerden patlak verirde allah korusun

bencede sen doktoruna git bence en iyisi eee siz aşılamamı yaptırdıydınız bi daha bişey düşünmüyonuzmu artık :içelim::içelim::içelim:naniknanik

kız benim yazdıklarımıda görürüdür o zaman gidim bare küççük avratlaramı ayyy merak ettim CADIARZUCADIARZUşimdi küçük avratları valla ben çok meraklıyım hem sana ne soruyor al işte bi soru daha sana:roflol::roflol::roflol:

yok canım görmez bakmaz öyle merak etme yanımda dediysem aynı odada yani
diziye daldı bazen izleyemiyor şu şöylemi bu böylemi habire soruyor

sibelmi gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş aklinialirimsmileaklinialirimsmilehayrola sibel hanım gece gece uyku tutmadı galiba seni

yok canım görmez bakmaz öyle merak etme yanımda dediysem aynı odada yani
diziye daldı bazen izleyemiyor şu şöylemi bu böylemi habire soruyor

hımm iyi öyleyse bakam tamam canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bencede sen doktoruna git bence en iyisi eee siz aşılamamı yaptırdıydınız bi daha bişey düşünmüyonuzmu artık :içelim::içelim::içelim:naniknanik

canım daha yaptırmam biraz ara verim histeroskopi yaptırcaz biraz para biriktirelimde

canım daha yaptırmam biraz ara verim histeroskopi yaptırcaz biraz para biriktirelimde

ne kadar hitreskopi bencede biraz zaman tanıyın kendinizede vücutta mahvolur hem sen kaç yaşındıaydın 27 miydi yanlış hatırlamıyorsam dimi:lepi::lepi:

neyse sana iyi geceler ben yatsam olur sabahları erken kalkıyom ben

ne kadar hitreskopi bencede biraz zaman tanıyın kendinizede vücutta mahvolur hem sen kaç yaşındıaydın 27 miydi yanlış hatırlamıyorsam dimi:lepi::lepi:

pahalıymış canım ya tam bilmiyorum ama bin tl üstünde galiba
yok canım dün 25 girdim
biraz ara iyi olcak gerçekten enazından kafam rahat olur dimi

X