Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrrr kimseler yok bende fazla uğramam hepinizi öptümmmmmmm allaha emanet olunnnnnnn kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnn:hulya:örgü örücemmmmmmm:hulya::hulya:
slm kızlar geldim ama çıkıcam resimlere yaptıgınız yorumlar için teşekkür ederim hepinizee öptüm şimdi çıkmam gerek telefon geldidee hadi allaha emanet olunn
kayracım inş bebişin zamanında gelir dikkat et kendine neslişimm allah korumuş verilmiş sadakanız varmış çok büyük geçmiş olsun canım yaa huzeyfe canımm helal olsun sende helal et canım aramızdan ayrılmana üzüldüm arada gir tamam
slm arkadaşlar çoktandır görüşemiyoruz.annem izmire döndüğü içinoğlum tamamen bana kaldı.biraz yaramaz anca idare edebiliyorum tek başıma.doğal olarak bilgisayara bakmam mümkün değil.umarım hayırlı haberler vardır.hepinizi öpüyoruz oğlumla..bizi unutmayın.en kısa zamanda dönerim aranıza inşallah....