Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

iyi geceler kızlar
noluyo topik boşalıyomu hıı
yani artık dağıldıkmı :KK43:(

slm kızlar nasılsınız
geldim ama yine kimse yok boshayallersmile

iyiyim canım nasıl olayım hoşgeldin sen nasılsın canım ya bende epeydir uğramıyorum şimdede kimseler yokkk

iyiyim canım nasıl olayım hoşgeldin sen nasılsın canım ya bende epeydir uğramıyorum şimdede kimseler yokkk

ee neler yapıyosun canım bende çok uğrayamadım bu ara işim olunca bakıp çıktım öyle

eee bende burda olduguma göre anlat bakayım naptın ilaçlarını işiyonmu bitki kürünü uyğuluyonmu

ee neler yapıyosun canım bende çok uğrayamadım bu ara işim olunca bakıp çıktım öyle

bende aynen öyle yaptım senin ne işin vardı ev filan taşımadın demi canım ya ev taşımaktan evin işi hiç bitmiyorki yaaaaaakaydirigubbakcemile5

bende aynen öyle yaptım senin ne işin vardı ev filan taşımadın demi canım ya ev taşımaktan evin işi hiç bitmiyorki yaaaaaakaydirigubbakcemile5

yok canım çok şükür taşınmadım ben
öyle günlük işler işte
kaynanan nasıl oldu canım

içtim canım içtim 21 gün bitti adet olmayı bekliyorum olurum bugün yarın

inşallah olmam de kız sende bu bitki kürünü içerken hamile kalma şansın yokmu nasıl akıntın felan oldumu ya guclubacismileguclubacismile

yok canım çok şükür taşınmadım ben
öyle günlük işler işte
kaynanan nasıl oldu canım

hımm anladım canım ev işi zaten hiç bitmez hele bide gelen olursa bak sen gari
kaynanam çok şükür iyi her ihtiyacını kendi karşalıyor artık

inşallah olmam de kız sende bu bitki kürünü içerken hamile kalma şansın yokmu nasıl akıntın felan oldumu ya guclubacismileguclubacismile

var canım ama ne bilim alıştım artık baksana gelmiyo bebiş
canım yanma var demiştimya o oldu işte akıntımda oldu çok
yanma için fitil kullanıyorum bu ara

hımm anladım canım ev işi zaten hiç bitmez hele bide gelen olursa bak sen gari
kaynanam çok şükür iyi her ihtiyacını kendi karşalıyor artık

benim akraba çok canım burda gelen giden eksik olmaz sağolsunlar
çok geçmiş olsun canım ya

hhımmm anladım özeline bakarmısın canım ya
e o akıntı bende hiç olmazdı bu sene bir iki sefer maydonoz suyu içtim ondan sora
bi kaşıntı bi akıntı sorma bende yeni adet oldum az kaldı bitecek
bir haftayı geçti başlayılı

benim akraba çok canım burda gelen giden eksik olmaz sağolsunlar
çok geçmiş olsun canım ya

bizimki akraba olupta kadının oğlu kızı ablası küçük kardeşi felan işte eksik olmuyorlar ama öyle emeğe filan kalmazlar :1shok:

canım sen kür yaptınmı bu ay adetine faydasımı oldu acaba

X