Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ben burdayım bi yandan ev işi yapıyom bi yandan yazıyom nasıl kar hala yağıyormu oralara

ben iyiyim siz nasılsınız dün kimse yoktu
kar yok ama inanılmaz bi soğuk balkona çöp atmaya çıktım bacaklarım kesildi soğuktan güneş var ama sözde kar aynı 30cm erime yok yollar buz olmuş

evet canım bende istanbuldayım ama bugün kar falan yagmıyo ama soguk var tabi

nasıl olur canım televizyon istanbul böyle kar görmedi diyor ehhh soğuk burdada çok ama kar hiç yokkk ayaz valla bıçak gibi donduruyor adamı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben iyiyim siz nasılsınız dün kimse yoktu
kar yok ama inanılmaz bi soğuk balkona çöp atmaya çıktım bacaklarım kesildi soğuktan güneş var ama sözde kar aynı 30cm erime yok yollar buz olmuş

dün derken akşam galiba ben giremedim akşam evde yalnız kalmayı tercih etmedim eltime gittim valide yokya korkmayam diye kara gelince zaten önemli olan yağması değil buza çekmesi valla allah korusun yolda filan kalanları:Saruboceq::Saruboceq:

ne oldu sibel aç karna içme neskafemidir nedir diyom ama

kızlar ben çıkıyom gidim biraz elişimi yapım havalrda çok soğuk ev işimi öğledene sonra yapayım valla üüfff yaz bi gelseydi yaaa

X