Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

:lepi::lepi::lepi:

07/ 03/ 2010 PAZAR

SAAT: 13:30

DOĞUM YAPAN ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

**** ıSıM***_________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ ıREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKıM ___________ELıF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKıM ___________ SEMıH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKıM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ________________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK ___________________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT __________MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK __________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ______________________________
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ _____ 15 ŞUBAT________ ÇINAR EMıR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ ________________ 5 MART _________
22.elif_ba: _________________________________

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CıCı HAMıLELERıMıZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.BEBEGIMIZ: ___________ 23 TEMMUZ _________
2.k.a.y.r.a. : _____________ 26 TEMMUZ __________ KIZ _________________________ ZEYNEP
3.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
4.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
5.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
6.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________ KIZ __________________________ EMıNE CEYLıN
7.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
8.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
9.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK _____________________ AHMET YASıR
10.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
11.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
12.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
13.gize:__________________15 EKıM ____________
14.sumos23:_____________ 19EKıM_____________ KIZ ___________________________
15.mavı_gozlü____________ 22 EKıM ____________ ERKEK _______________________
16.elif..timureren _________ 22 EKıM
17.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
18:mopsy_______________ 2 ARALIK___________
19.cmrm _______________ 9 OCAK:teytey::teytey::teytey:
20.johnnybravo __________ 9 OCAK :teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LıSTESı (RABBıM ıSTEYEN HERKESE NASıP ETSıN )

1.divinity:KK43: vildangel )
2.belenay:
3.iltercakir:
4.neslihan165:
5.PinkRose:
6.dil_nur:
7.orays
8.sulezehra:
9.rufeyde serra
10:&ayla&:
11.bilgen35:
12.dyd
13.marbley
14.bahçem
15.elchin.
16.vale14 (osmaniye 80)
17,bitte
18.mercanayse
19.gelevera
20.asimira
21.xaysex
22.azra2
23.umutlu16
24:isolde
25:eleyna
26:rozalin
27.sekerkiz67
28.zulu
29.vildan1
30.haksever
31.emenne

KIZLAR BEN GELDıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

LıSTEYı GÜNCELLEDıM

UZUN SÜRE TOPıĞE GELMEYENLERı SıLECEĞıM

Son düzenleme:
Slm kuŞalrım bebıŞım dÜnyaya geldı resmı Şuan eklı daha Çok resım gÖndereceĞım ınŞallah can kuŞlarım 18 ocakta dÜnyaya geldı adı ıse ateŞ tamer kızlar allahtan dıleĞım bu mutluluĞu hepınız tadarsınız anne adaylarımıza saĞlıklı bır Şekılde bebıŞınızı kucaĞınıza almayı nasıp etsın yÜce yaradan annelerımıze ıse ıÇındede bende dahıl saĞlıklı ve huzurlu bır Şekılde bebıŞlerımızı bÜyÜtmeyı nasıp eder ınŞallah o yÜce yaradan annelık anlatılmıyacak bır duyguymuŞ allah ısteyen herkese versın ve bu mutluluĞu yaŞatsın ınŞallah hadı can kuŞlarım ben kaÇtım

Slm kuŞalrım bebİŞİm dÜnyaya geldİ resmİ Şuan eklİ daha Çok resİm gÖndereceĞİm İnŞallah can kuŞlarım 18 ocakta dÜnyaya geldİ adı İse ateŞ tamer kızlar allahtan dİleĞİm bu mutluluĞu hepİnİz tadarsınız anne adaylarımıza saĞlıklı bİr Şekİlde bebİŞİnİzİ kucaĞınıza almayı nasİp etsİn yÜce yaradan annelerİmİze İse İÇİndede bende dahİl saĞlıklı ve huzurlu bİr Şekİlde bebİŞlerİmİzİ bÜyÜtmeyİ nasİp eder İnŞallah o yÜce yaradan annelİk anlatılmıyacak bİr duyguymuŞ allah İsteyen herkese versİn ve bu mutluluĞu yaŞatsın İnŞallah hadİ can kuŞlarım ben kaÇtım

canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah resimlerini gördüm çok tatlı maşallah
rabbim bizlerede göstersin o günleri inşallah :emir_bebek:

arkadaşlar ne haberle gelebilirim ki benim kaderim yazılmış değiştirilcek bi kaderde deil elimde olan bişi de yok gene bişi yok yoooooookkkkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu kelime beni sinir etti artık yok duymaktan sıkıldım anlıcanız bebek yok adet te olmadım beklicam artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk................
aysecim ve mavi güzlüm canlarım saolun merak etmişsiniz ama hep AYNI İŞTE NEYSE HAMDOLSUN DİYİM YATIYIM YARIN CANAVARLAR BENİ BEKLER LER..............
salı görümcem geliyo kalmaya yeğenimizde tabi tam 6aylık oldu öle tatlıki çok seviyorum çok özlüyorum tabi eşimdee annesi ve babasıda öle zorki benim için ben çok seviyorum ama onların sevmesi içimi parçalıyo hele eşim onu severken düşünüyorum eşim benle evlenmeseydi şimdi 2 yaşında çocuğu olabilirdi onu seviyo olabilirdi belkide ona hiç evlat veremicam bilmiyorum ama ben eşimi bırakırım böle giderse çünkü onuda üzmeye hakkım yok benim yüzümden hiç çocuğu olmucaksa onu çok sevdiğim için giderim dayanamam ama giderim offff offffff neyse yaaaaaaaaaaaaaa bu sıra onada bunu söylemeye başladım çok kızıyo bana hemde çok bidaha dersem benimle konuşmucakmış her ay öle üzülüyorum ki herkezden kaçmak istiyorum kimseyi istemiyorum kimseyi birini görmeye tahammülüm yok benim gb kimse yok etrafımda bi ben etrafımdaki herkez doğum kontrol ilaçlarından sipralden falan baksediyo ben olsun diye yapmadığım şey kalmıyo ama olmuyo olmuyo olmuyo allahım bu ne büyük bi sınav hamdolsun daha kötüleride vardır elbet bana dayanma gücü ver rasülün çocuk olmayan evde bereket olmaz demiş hadisi şerif var sen rasülünün hürmetine bana ve benim gb olan arkadaşlarıma evlat nasip et nolur allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoksa evimizde sadece bereket deil neşe sevgide kalmıcak çok korkuyorum çoooooooookkkkkkkkkkk bigün eşimi kaybedicam die çok korkuyorum canım çok acıyo seneler geçiyo ve ben inanamıyorum
i. geceler herkeze nolur dua edin arkadaşlar benim için içim gene çok karardı benim......................

arkadaşlar ne haberle gelebilirim ki benim kaderim yazılmış değiştirilcek bi kaderde deil elimde olan bişi de yok gene bişi yok yoooooookkkkkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu kelime beni sinir etti artık yok duymaktan sıkıldım anlıcanız bebek yok adet te olmadım beklicam artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk................
aysecim ve mavi güzlüm canlarım saolun merak etmişsiniz ama hep AYNI İŞTE NEYSE HAMDOLSUN DİYİM YATIYIM YARIN CANAVARLAR BENİ BEKLER LER..............
salı görümcem geliyo kalmaya yeğenimizde tabi tam 6aylık oldu öle tatlıki çok seviyorum çok özlüyorum tabi eşimdee annesi ve babasıda öle zorki benim için ben çok seviyorum ama onların sevmesi içimi parçalıyo hele eşim onu severken düşünüyorum eşim benle evlenmeseydi şimdi 2 yaşında çocuğu olabilirdi onu seviyo olabilirdi belkide ona hiç evlat veremicam bilmiyorum ama ben eşimi bırakırım böle giderse çünkü onuda üzmeye hakkım yok benim yüzümden hiç çocuğu olmucaksa onu çok sevdiğim için giderim dayanamam ama giderim offff offffff neyse yaaaaaaaaaaaaaa bu sıra onada bunu söylemeye başladım çok kızıyo bana hemde çok bidaha dersem benimle konuşmucakmış her ay öle üzülüyorum ki herkezden kaçmak istiyorum kimseyi istemiyorum kimseyi birini görmeye tahammülüm yok benim gb kimse yok etrafımda bi ben etrafımdaki herkez doğum kontrol ilaçlarından sipralden falan baksediyo ben olsun diye yapmadığım şey kalmıyo ama olmuyo olmuyo olmuyo allahım bu ne büyük bi sınav hamdolsun daha kötüleride vardır elbet bana dayanma gücü ver rasülün çocuk olmayan evde bereket olmaz demiş hadisi şerif var sen rasülünün hürmetine bana ve benim gb olan arkadaşlarıma evlat nasip et nolur allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoksa evimizde sadece bereket deil neşe sevgide kalmıcak çok korkuyorum çoooooooookkkkkkkkkkk bigün eşimi kaybedicam die çok korkuyorum canım çok acıyo seneler geçiyo ve ben inanamıyorum
i. geceler herkeze nolur dua edin arkadaşlar benim için içim gene çok karardı benim......................
Gece gece duygularımı altüst ettin yaa senağlama
Üzülme canım benim inşallah rabbim hepimize birgün nasip edecek :Saruboceq:
Böyle kötü düşünme yeterki rabbim istesin olmazlar oluverir bir anda
Aslında bazen bende senin gibi düşünmüyor değilim ama sağlam durmamız lazım sabretmemiz lazım herşeye rağmen :nazar:

8_mart_dunya_kadinlar_gunu.jpg

saolasın sezenim çok şükür bende paşamda iyiyiz sen nasılsın bakalım görüşmeyeli :emir_bebek:

evet zaman hızlı geçiyo bakalım bundan sonra nasıl geçermi 30,haftaya kadar hızlıydı şimdide telaş başladı yok çanta
yok kıyafet yok o bu diye bakalım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrr herkesin kadılnlarrrrrrrr günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

X