Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

senin bulantıların daha devam ediyomu canım ben süt yerine iki kase yoğur yiyorum günlük

gözün aydın canım
pepmbiş yazayım bari pembeli gelsin işallah rabbim gönlüne göre verir ilk içine doğan ney oldu o tutuyo
bide çin takvimine bak

İLK ZAMANLAR ERKEK HİSSEDİYORDUM CANIM..BİDE HERKEZ ERKEK DİYORDU..ÇİNDEDE ERKEK...AMA SANIRIM KIZ OLACAK B 2 HAFTADIR KIZA KAYDIM İNANKİ...SAĞLIKLA OLSUNDA HAYIRLISIYSA KIZ OLSUN CANIM..:lepiEMBE YAZ SENkaydirigubbakcemile3

çok şükür ben hamile kaldığımdan beri içiyorum önce 1 bardak tı şimdi 2 bardak arada 3 e de çıkıyo ve kranp yok

TAMAM ŞEKERİM İŞALLAH:hulya::hulya::hulya:

canım ilk aylarda bende kiloyu çok aldım niye dersen vitaminlerimi öğlen alıyodum ve iştahımı açıyodu
şimdi yatarken alıyorum 2 ayda 2 kilo almışım

evet vitamini bende öğlen içiyordum çok iştahımı açıyodu bikaç gündür yatarken içiyorum

senin bulantıların daha devam ediyomu canım ben süt yerine iki kase yoğur yiyorum günlük

YOK CANIM BENİM ZATEN ÇOK AZ OLMUŞTU..ÇOK RAHAT GEÇTİ AMA SÜTTEN TİKSİNMİŞTİM BİR TEK...
bende her öğünde yoğurt peynir yiyorum ama ben hiç süt içmediğim için daha öncedende depom bpşmuş yani bukadar erken kramp pek olmaz dedi doktor....o yüzden kesinlikle süt dedi..nede olsa yoğurt sütün yerini tutmuyor dedi.bilemiyorum..sen yine yoğurduyemeye devam et.bulantıların geçince içebilirsen iç derim sütü..

yani ben 2 haftada gördüm etkisini şimdi hiç krampım yok..ece uykumdan uyanıyordum sağımdan soluma dönerken çok acıyordu....geçti yanii allahtan

İnek sütü: 120
Yoğurt: 120
Çökelek: 505
Kaşar peyniri: 700
Beyaz peynir (yağlı): 162
Beyaz peynir(yağsız): 96
Süt tozu: 950
Krema: 99

CANIM SÜTLE YOĞUR AYNI DEĞERDE ARAŞTIRMIŞTIM ÇÜNKÜ
BEN YOĞURT FAZLA YİYEMİYORUM AYRAN CACIK YADA YAYLA ÇORBASI İLE TÜKETİYORUM

canım ilk aylarda bende kiloyu çok aldım niye dersen vitaminlerimi öğlen alıyodum ve iştahımı açıyodu
şimdi yatarken alıyorum 2 ayda 2 kilo almışım

ay iyi fikir şekercim ya...bende sabahları içiyorum acaba omu beni şişiriyor dersin ....
akşam almak iyimi peki???

ben kaŞar peynırını tostta severım arada onuda yerım en Çok kalsıyum onda var

canım süt tozu 950 diyor..süt tozu sağlıklı bişi değil ki..çok yap içeren bişi...o ne oranları anlayamadım...

ay iyi fikir şekercim ya...bende sabahları içiyorum acaba omu beni şişiriyor dersin ....
Akşam almak iyimi peki???

evet canım akşam yatmadan 1 saat önce alıyorum
ben 7 ayda 13 kilo aldım 11 kiloyu 5 ayda aldım 2 kiloyuda son iki ayda aldım

evet canım akşam yatmadan 1 saat önce alıyorum
ben 7 ayda 13 kilo aldım 11 kiloyu 5 ayda aldım 2 kiloyuda son iki ayda aldım

çok iyi canım bende akşam alacağım ozaman..hiç doktora sordunmu akşam almanın bi sakıncaı varmı diye..çünkü içip yatacağız yani belk, karaciğeri falan yorar....
malum vitaminler biraz karaciğeri yorabiliyor devamlı alınınca...
hareketsiz kalıyoruz ya akşam nasıl bi sakıncalı olabilirmi diye düşündüm..sen sorduysan bende öyle yapacağım

tamam canım bende bugün evdeyim evde biraz işlerim var işe gitmedim oyüzden...hadi öptüm byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…