Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

Bende ıyıym saol canım
Çok ŞÜkÜr bu gÜnÜme 30, haftamıza gırdık

bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah sezen baya olmus miniğin kocaman olmustur

maşallah annesi iyi bakıyomus meleğine ondan kilo almıştır

güzunaydın canım..:lepi:
fazla kilon yokmuş allahtan...ben ilk 3 ayda 5kg aldım ama dr bişi demedi şimdilik..boyum uzun diye sanırım ama bundan sonrasında dikkat etmem lazım aslında....

evet canım doktorum bile şaşırdı bana diyo şuan olması gereken 1400 gr felan maksimum seninki 1700 şaşırdı balık
süt ve yumurtaya borçluyum

malesef ben dediğin o üç şeyi yiyemiyorum acaba bulantılarım geçince yiyebilirmiyim

mutlu canım bizim ikili test sonuçlarımız çıktı dün dr çok normal dedi.çok sevinçliyim oyüzden.18 binde 1 çıkmış.çok şükür
bidahaki gidişimde cinsiyet blli olacak...ben kız hissediyorum bakalım ne çıkacak

güzunaydın canım..:lepi:
fazla kilon yokmuş allahtan...ben ilk 3 ayda 5kg aldım ama dr bişi demedi şimdilik..boyum uzun diye sanırım ama bundan sonrasında dikkat etmem lazım aslında....

ben hamile kalmadan 53 kiloydum bir kilo almışım ama benim boyum okadar uzun değil ve ben fazla kilo alacağım galiba ama meleğim için değer sonra veririz kiloları

gözün aydın canım
pepmbiş yazayım bari pembeli gelsin işallah rabbim gönlüne göre verir ilk içine doğan ney oldu o tutuyo
bide çin takvimine bak

malesef ben dediğin o üç şeyi yiyemiyorum acaba bulantılarım geçince yiyebilirmiyim

bende bıktımbunlaRI hergün yemekten ama mecbur yiyorum canım sene bulantıların geçince yersib enazından zorla..bende sütte senin gibiydim bi 10 gün ara verdim çok kasık kramplarım oldu..doktor çok eken başladı krampların bu sütü neyapıp edip içeceksin ballamı içersin sütlaçmı yaparsın muzlamı içersin ama içmelisinedi..şimdi zar zor 1 bardak içiyorum hergün karamp falan kalmadı...meğer kalsiyum eksikliğinden oluyormuş canım.....

önceleri bende öyleydim 3 aydan sonra geçiyo hepsi o zamn yersin

inşallah canım rahat rahat yemek yemeği özledim özellikle çayı çok severdim iki haftadır içmiyorum herseyden midemin bulanacağı aklıma gelirdi ama çay hiç gelmezdi çok severdim

ben hamile kalmadan 53 kiloydum bir kilo almışım ama benim boyum okadar uzun değil ve ben fazla kilo alacağım galiba ama meleğim için değer sonra veririz kiloları

canım ilk aylarda bende kiloyu çok aldım niye dersen vitaminlerimi öğlen alıyodum ve iştahımı açıyodu
şimdi yatarken alıyorum 2 ayda 2 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…