Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrra.s.
günaydınnnnnnnnnnn cici annegünaydın kızlarrra.s.
maşallah annesi iyi bakıyomus meleğine ondan kilo almıştır
selam kıslar doktordan geldim miniğimin kalp atışlarını gördük çok şükür.doktor 7+5 dedi beklenen doğum tarihi 16 ekimmiş.miniğimin gelişimi çok iyiymiş tahliller verdim nisanın ikisine tekrar gideceğim 54 kiloymusum heray bir kilo alman gerek dedi doktorum.
evet canım doktorum bile şaşırdı bana diyo şuan olması gereken 1400 gr felan maksimum seninki 1700 şaşırdı balık
süt ve yumurtaya borçluyum
malesef ben dediğin o üç şeyi yiyemiyorum acaba bulantılarım geçince yiyebilirmiyim
güzunaydın canım..:lepi:
fazla kilon yokmuş allahtan...ben ilk 3 ayda 5kg aldım ama dr bişi demedi şimdilik..boyum uzun diye sanırım ama bundan sonrasında dikkat etmem lazım aslında....
mutlu canım bizim ikili test sonuçlarımız çıktı dün dr çok normal dedi.çok sevinçliyim oyüzden.18 binde 1 çıkmış.çok şükür
Bidahaki gidişimde cinsiyet blli olacak...ben kız hissediyorum bakalım ne çıkacak
malesef ben dediğin o üç şeyi yiyemiyorum acaba bulantılarım geçince yiyebilirmiyim
önceleri bende öyleydim 3 aydan sonra geçiyo hepsi o zamn yersin
ben hamile kalmadan 53 kiloydum bir kilo almışım ama benim boyum okadar uzun değil ve ben fazla kilo alacağım galiba ama meleğim için değer sonra veririz kiloları