- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
inşallah canım çok sürmez onu ağlarken gördüğümde içim acıyor kıyamıyorum ağlamasına
şekerin temiz çıkmasına sevindim canım bebişine de maşallah aramızda 1 hafta var seninlebende iki gündür doktordaydım geçen ay şeker yüklemem yüksek çıktığı için dün şekerli su içmeden aç ve tok olarak kanımda şekere baktılar bugün sonuçları aldım çok şükür normal çıktı
ayrıca benim 1 aydan fazladır sol tarafımda böbrek tarafımda ağrılarım oluyodu onun içinde ultrason ve idrar tahlili istediler ultrasonda safra kesemde minik minik taşlar varmış idrar tahlilinide yarın tel öğrencem kızlar
veee kızımın kilosu 1.267 gr teyzeleri çok şükür kızımın gelişiminin iyi olduğunu söyledi dr
gelişiminin iyi olmasına çok sevindim hepinizin bebeişleri çok iyi olsun inşallah
dualarınız için saolun
inşallah vardır bişiler yaaaaaaaaaaa
gene başladı o malum günlerin sitresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
3günden beride misafir var okul yemek çay misafir bunaldım biraz bide hastayım annemler burda ablam ev taşıo akşamları bize geliyolar bide bu akşam kayın validemlerde gelcek daha hiç yemek yok ne yapcam bilmiyorum
sirrinenur çok şükür iyiyiz sen nasılsın..
şekerin temiz çıkmasına sevindim canım bebişine de maşallah aramızda 1 hafta var seninle
sağol canım ama benim ultrasonda 27 haftanın içinde gözüküyo adet tarihimden bir hafta geri ama dr bu konuyla ilgili konuşmadık bi sorun olsaydı söylerdi dimi
şekerin temiz çıkmasına sevindim canım bebişine de maşallah aramızda 1 hafta var seninle
sağol canım ama benim ultrasonda 27 haftanın içinde gözüküyo adet tarihimden bir hafta geri ama dr bu konuyla ilgili konuşmadık bi sorun olsaydı söylerdi dimi
tabi söylerdi böyle şeyler olur benim ilk alarda geriydi mesela şimdiönde gidiyor bebişim 29+6 yım
doktor diyo 31+6
kızlar ben çıkıyorum k.validem aradı birine mevlüt örtüsü oyalıcakmış benden ip istedi.gidip alayım saat çok geç olmadan...hepinizi öptüm opuyorumnanaktan a.e.o.
kızlar ben çıkıyorum k.validem aradı birine mevlüt örtüsü oyalıcakmış benden ip istedi.gidip alayım saat çok geç olmadan...hepinizi öptüm opuyorumnanaktan a.e.o.
tabi söylerdi böyle şeyler olur benim ilk alarda geriydi mesela şimdiönde gidiyor bebişim 29+6 yım
doktor diyo 31+6
maşallah canım
sağlıkları yerinde olsunda canım en önemlisi o