Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

bu gün adet günüm ama şubat 28 çekti 2 gün daha bekliyeyim cuma doktora gidicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin inşallah iyi bişiler vardır mesela bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:))zemusze mus

heyecan başladı
bebişimin kiosu 1696 gr
boyu 39 cm
gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş
doktor bile şaşırdı
ne yaptın buna dedi

bu gün adet günüm ama şubat 28 çekti 2 gün daha bekliyeyim cuma doktora gidicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dua edin inşallah iyi bişiler vardır mesela bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:))zemusze mus

inş. cnm Rabbim her şeyi gönlüne göre versin hayırlısıyla... :Saruboceq:

işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benim işallah bol bol dua ederiz :Saruboceq::Saruboceq:

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

heyecan başladı
bebişimin kiosu 1696 gr
boyu 39 cm
gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş
doktor bile şaşırdı
ne yaptın buna dedi

:nazar: :nazar: :nazar: maşallah cnm yaaaa aman Allah nazarlardan saklasın..darısı başıma artık sezencim benimde bu ayın 12 sinde randevum inş.bizde haftamızı yakalamışızdır. :Saruboceq:

slm kızlarr nasılsınız
geçmişteydim sezencim bebişinin gelişiminin iyi olduğuna sevindim canım

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar konuşun garikaydirigubbakcemile

sormayın kızlar gaz sancısıyla başımız dertte dün gece hastanelik olduk gaz sanvısı yüzünden hiç uyumadık gece napcamı bilmiyorum çok huzursuz bu ara oğlum

gece üstüm açık yatmışım tv başında eşim erken uyumuştu
bir kalktım saat 1,30 olmuş donmuşum resmen
aboğazım ağrıyo yutkunamıyom bile

inşallah canım çok sürmez onu ağlarken gördüğümde içim acıyor kıyamıyorum ağlamasına

X