Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

=firdevs2006;11896577]sormayın kızlar gaz sancısıyla başımız dertte dün gece hastanelik olduk gaz sanvısı yüzünden hiç uyumadık gece napcamı bilmiyorum çok huzursuz bu ara oğlum
yediklerine dikkat et gazlı (fasülye mercimek nohut)bunları yeme
acı ve baharat ta yeme birde emzirirken bebişini siyah göğüs halkasını tamemrn almasına yardım et hava emmesin

bende iki gündür doktordaydım geçen ay şeker yüklemem yüksek çıktığı için dün şekerli su içmeden aç ve tok olarak kanımda şekere baktılar bugün sonuçları aldım çok şükür normal çıktı
ayrıca benim 1 aydan fazladır sol tarafımda böbrek tarafımda ağrılarım oluyodu onun içinde ultrason ve idrar tahlili istediler ultrasonda safra kesemde minik minik taşlar varmış idrar tahlilinide yarın tel öğrencem kızlar
veee kızımın kilosu 1.267 gr teyzeleri çok şükür kızımın gelişiminin iyi olduğunu söyledi dr

gelişiminin iyi olmasına çok sevindim hepinizin bebeişleri çok iyi olsun inşallah
dualarınız için saolun
inşallah vardır bişiler yaaaaaaaaaaa
gene başladı o malum günlerin sitresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
3günden beride misafir var okul yemek çay misafir bunaldım biraz bide hastayım annemler burda ablam ev taşıo akşamları bize geliyolar bide bu akşam kayın validemlerde gelcek daha hiç yemek yok ne yapcam bilmiyorum

bende iki gündür doktordaydım geçen ay şeker yüklemem yüksek çıktığı için dün şekerli su içmeden aç ve tok olarak kanımda şekere baktılar bugün sonuçları aldım çok şükür normal çıktı
ayrıca benim 1 aydan fazladır sol tarafımda böbrek tarafımda ağrılarım oluyodu onun içinde ultrason ve idrar tahlili istediler ultrasonda safra kesemde minik minik taşlar varmış idrar tahlilinide yarın tel öğrencem kızlar
veee kızımın kilosu 1.267 gr teyzeleri çok şükür kızımın gelişiminin iyi olduğunu söyledi dr
şekerin temiz çıkmasına sevindim canım bebişine de maşallah aramızda 1 hafta var seninle
gelişiminin iyi olmasına çok sevindim hepinizin bebeişleri çok iyi olsun inşallah
dualarınız için saolun
inşallah vardır bişiler yaaaaaaaaaaa
gene başladı o malum günlerin sitresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
3günden beride misafir var okul yemek çay misafir bunaldım biraz bide hastayım annemler burda ablam ev taşıo akşamları bize geliyolar bide bu akşam kayın validemlerde gelcek daha hiç yemek yok ne yapcam bilmiyorum

fazla stes yapma canım sın işallah gelmiştir meleğin kendinide fazla yorma sana kolay gelsin

şekerin temiz çıkmasına sevindim canım bebişine de maşallah aramızda 1 hafta var seninle

sağol canım ama benim ultrasonda 27 haftanın içinde gözüküyo adet tarihimden bir hafta geri ama dr bu konuyla ilgili konuşmadık bi sorun olsaydı söylerdi dimi

gidip tavuk alıyım fırında patatesli yaparım ay canım bişi istemiyoooooooooooooooooooooooooo

kızlar ben çıkıyorum k.validem aradı birine mevlüt örtüsü oyalıcakmış benden ip istedi.gidip alayım saat çok geç olmadan...hepinizi öptüm opuyorumnanaktan a.e.o.

sağol canım ama benim ultrasonda 27 haftanın içinde gözüküyo adet tarihimden bir hafta geri ama dr bu konuyla ilgili konuşmadık bi sorun olsaydı söylerdi dimi

tabi söylerdi böyle şeyler olur benim ilk alarda geriydi mesela şimdiönde gidiyor bebişim 29+6 yım
doktor diyo 31+6

kızlar ben çıkıyorum k.validem aradı birine mevlüt örtüsü oyalıcakmış benden ip istedi.gidip alayım saat çok geç olmadan...hepinizi öptüm opuyorumnanaktan a.e.o.

görüşmek üzere canım a.e.o

tabi söylerdi böyle şeyler olur benim ilk alarda geriydi mesela şimdiönde gidiyor bebişim 29+6 yım
doktor diyo 31+6

maşallah canım :nazar:
sağlıkları yerinde olsunda canım en önemlisi o :emir_bebek:

evet aldım geldim işlere girişiyorum hoşçakalın kızlar yeğenlerime iyi bakın

kızlar bende çıkıp biraz uzanayımm başım ağırlaştı iyice hepinizi öptüm a.e.ozemuszemus

tavuk sulu şehriye çorbası
tavuklu patates fırında
kapuska
yoğurtlu havuç kavurma salatası
tavuk sulu pilav
salata içicek
tavuk göğsü tatlısı
menü hazırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yani aklımda hazır başaldım biraz biraz
ya ne tavuklu bi menü oldubilmiyorumkismileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaaa yumurtlucam yumurtladım derken bende tavuk gb hissetmeye başladım kendimi çocuğumada civcivüm dicem zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:

selam kıslar doktordan geldim miniğimin kalp atışlarını gördük çok şükür.doktor 7+5 dedi beklenen doğum tarihi 16 ekimmiş.miniğimin gelişimi çok iyiymiş tahliller verdim nisanın ikisine tekrar gideceğim 54 kiloymusum heray bir kilo alman gerek dedi doktorum.

haksever misafirmi geliyo canım menü süper görünüyo

X